L'Acadèmia d'Aviació de l'Autoritat d'aeroports estatals (DHMI) té 6 anys!

Autoritat d'aeroports estatals DHMI Aviation Academy Aged
L'Acadèmia d'Aviació de l'Autoritat d'aeroports estatals (DHMI) té 6 anys!

L'Acadèmia d'Aviació DHMI del Ministeri de Transports i Infraestructura, que continua aconseguint èxits a escala mundial amb la seva infraestructura educativa amb estàndards internacionals, un personal sòlid i unes instal·lacions físiques, ha celebrat el seu sisè any.

L'estrella brillant de l'aviació civil, DHMI compleix decididament tots els requisits de l'era de la informació en què vivim. Comparteix el poder del coneixement tant mitjançant activitats de formació internes com mitjançant l'organització dels programes de formació necessaris per a la indústria de l'aviació.

Hüseyin Keskin, president del Consell d'Administració i director general, va compartir les següents opinions al seu compte de Twitter (@dhmihkeskin):

Combinant la comprensió del servei de qualitat amb la visió de l'educació moderna, DHMI Aviation Academy continua la seva formació en l'àmbit nacional i internacional basat en el poder del coneixement. Amb les seves activitats de formació internes i sectorials, #DHMI està treballant, Turquia està volant!

214.204 PERSONES HAN ASISTIT A LA FORMACIÓ DES DE LA INAUGURACIÓ

Amb una tradició educativa molt arrelada i una visió educativa moderna, DHMI Aviation Academy continua fent-se un nom en l'àmbit internacional amb l'educació de qualitat que ofereix segons els criteris de l'ICAO i EUROCONTROL dels quals és membre.

Des de la creació de l'Acadèmia d'Aviació, un total de 214.204 persones, inclòs el nostre personal i altres grups d'interès del sector de l'aviació, s'han format en diferents matèries d'aviació. Així, d'aquestes formacions es van obtenir uns ingressos totals de 10.541.842,14 TL.

FORMACIÓ IMPARTIDA A 2022 MIL PERSONES EL 50

L'any 2022, a l'Acadèmia d'Aviació DHMI es van formar aproximadament 50 mil persones d'acord amb les necessitats de totes les unitats, especialment en els camps de navegació i operació. Es va lliurar el diploma/certificat/certificat de participació als estudiants que van completar amb èxit el procés educatiu.

A més de les formacions presencials de l'any 2022, les formacions s'han dut a terme a través del "Sistema de Gestió de la Formació", que ha posat a disposició el Departament de Formació Aeronàutica, mitjançant el mètode d'educació a distància.

EDUCACIÓ SEGONS ELS REQUISITS DE L'EDAT

A DHMI Aviation Academy s'ofereix la infraestructura tecnològica adequada als requisits de l'era de la digitalització, i les formacions continuen impartint-se a través de la "Plataforma d'Educació a Distància".

Es va oferir formació en línia i en vídeo a 53.455 aprenents mitjançant la plataforma d'educació a distància de l'Acadèmia d'Aviació.

A més, es van estalviar 17 milions 397 mil TL mitjançant la prestació de serveis d'educació a distància al sector nacional i internacional.

17 MILIONS 397 mil TL ESTALVIATS AMB EL SISTEMA DE GESTIÓ DE L'EDUCACIÓ DHMI

La DHMI Aviation Academy, que té com a objectiu mantenir la qualitat de l'educació que ofereix com a universitat aeronàutica, segueix responent a les demandes dels sectors nacionals i internacionals amb el seu personal experimentat i el seu personal de formació en el camí que va començar creient en el poder de coneixement.

En aquest context; El 2022, es va impartir una formació bàsica de trànsit aeri als controladors de trànsit aeri de la República Turca del Nord de Xipre i es van impartir entrenaments de reciclatge als controladors de trànsit aeri de l'Azerbaidjan a les instal·lacions de l'Acadèmia d'Aviació Esenboğa. Continua la planificació per a les demandes educatives de 2023 d'aquests països.

A més, es va oferir suport de formació al personal de comandament general de la Gendarmeria del Ministeri de l'Interior, als estudiants del Departament de Trànsit Aeri de la Universitat de Nişantaşı i a les empreses TAV, HEAŞ, HAVAŞ, THY, AYJET i AIRPAK. Com a conseqüència dels serveis de formació externa prestats l'any 2022, es van registrar ingressos aproximadament de 3 milions 200 mil TL.

Günceleme: 31/01/2023 17:07

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*