Rize va rebre el certificat de l'aeroport d'Artvin

Rize va rebre el certificat de l'aeroport d'Artvin
Rize va rebre el certificat de l'aeroport d'Artvin

El governador de Rize, Kemal Ceber, va anunciar que l'aeroport de Rize-Artvin, el segon aeroport construït al mar a Turquia, va rebre un "Certificat d'aeroport" el 30 de desembre de 2022.

Després de l'obertura el 14 de maig de 2022 amb la participació del president Recep Tayyip Erdoğan i el president de l'Azerbaidjan Ilham Aliyev, la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports Estatals (DHMİ) va continuar les seves activitats amb el compromís de seguretat atorgat a la Direcció General d'Aviació Civil (SHGM). Certificat d'aeroport rebut a 30 de desembre de 2022.

El governador Ceber va declarar que l'aeroport de Rize-Artvin ha rebut un certificat d'aeroport, el que significa que compleix totalment els estàndards de seguretat nacionals i internacionals, i va dir: "El nostre aeroport de Rize-Artvin, que es va posar en servei el 14 de maig de 2022, es va completar amb el Compromís de seguretat atorgat per DHMI a la DGCA fins al 30 de desembre de 2022 abans de la certificació, va continuar amb les seves activitats. A partir del 30 de desembre de 2022, s'han proporcionat tots els estàndards determinats per a l'operació aeroportuària en el marc dels procediments i principis en la Gestió de Certificació i Operació d'Aeroports (SHY-14A) i la Direcció General de DHMI ha estat autoritzada per a l'Operació de l'aeroport de Rize-Artvin. dins les condicions especificades a l'article 6è del reglament, i s'han acabat els estudis de certificat. S'ha lliurat el certificat", ha dit.
El nostre aeroport de Rize-Artvin, que funcionava fins a la finalització dels estudis de certificació, va utilitzar 7,5 mil 3 avions i 725 mil 524 passatgers en 870 mesos, i la càrrega total (càrrega + correu + equipatge) va ser de 369 tones.

Aeroport de Rize-Artvin

Aeroport de Rize-Artvin, que destaca per les seves múltiples característiques; Es va construir omplint el mar en una superfície de 3 milions de m² i té una pista de 3 km de llargada i 45 metres d'amplada. Tres vies de rodada, de 250 metres de llargada i 24 metres d'amplada, serveixen amb dues plataformes de 300×120 m i 120×120 m. Mentre que la mida de l'edifici terminal és de 32 mil m², la resta de zones tancades són de 15 mil m². En referència a la cultura Rize, l'entrada de l'aeroport es va fer en forma de fulles de te, mentre que la torre de control del trànsit aeri de 36 metres d'alçada es va construir en forma de got de te. En el projecte, es van utilitzar 2,5 milions de tones de pedra com a material de farciment, 100 vegades més que l'aeroport d'Ordu-Giresun. A l'aeroport hi ha un Museu del Te i un aparcament per a 448 cotxes.

Günceleme: 20/01/2023 11:04

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar