El centre d'esquí Akdag està esperant la temporada

El centre d'esquí Akdag està esperant la temporada
El centre d'esquí Akdag està esperant la temporada

El municipi metropolità de Samsun va completar el manteniment del telecadira al centre d'esquí de Ladik Akdağ, on els amants de l'adrenalina mostren un gran interès pel turisme d'hivern, i el va preparar per a la temporada. Un telecadira de 1900 metres de llarg amb enjardinament espera als amants de l'esquí amb l'esperada nevada.

Les inversions turístiques continuen a Samsun, que acull turisme de 4 temporades amb les seves platges, balnearis, instal·lacions termals, altiplans, llacs, cascades, característiques naturals i culturals. El municipi metropolità de Samsun, que va posar en manteniment la instal·lació, la pista i el telecadira a l'octubre al centre d'esquí d'Akdağ, una de les adreces importants de turisme d'hivern de la regió del mar Negre, va completar les seves obres i la va preparar per a la temporada.

HORARI MODERNITZAT

En els treballs de modernització iniciats pel Departament de Subministrament i Reparació de Maquinària a l'octubre, es van desmuntar tots els sistemes i peces mecàniques, i el telecadira va fer un manteniment i reparació integral. En l'estudi, en el qual es van desmuntar els baluards de ferro i es van provar si estaven trencats o esquerdats, els pneumàtics dels rodets en 16 pals, 230 casquilles de rodets, eixos i boles, 460 coixinets de volant de l'estació de conducció, 74 sistemes de filets, pastilles de fre de servei. i els pneumàtics de les rodes es van substituir pels originals. Es van fer ajustos d'eix dels pals. Els motors de rescat, la corretja de politges i els sistemes de maquinari informàtic es van revisar un per un.

OBRES ACABATS

El municipi metropolità de Samsun, que dóna molta importància a la modernització del telecadira, va completar les obres d'ampliació de la carretera, enjardinament i manteniment de pistes i va portar el centre d'esquí a la temporada. El centre d'esquí Akdag, que es troba a 80 km de Samsun i a 7 km del districte de Ladik, espera acollir turistes nacionals i estrangers aquesta temporada.

PARTS TÈCNIQUES RENOVADES

En examinar les proves de conducció del telecadira modernitzat, el cap del departament de reparació i subministrament de màquines del municipi metropolità de Samsun, Savaş Kaygusuz, va dir: "Hem completat un procés de manteniment i reparació de 3 mesos en tots els nostres sistemes mecànics, inclòs el nostre telecadira. D'acord amb les instruccions del nostre president Mustafa Demir, vam tenir un període de modernització integral. Hem actuat amb molta sensibilitat perquè la instal·lació pugui servir els turistes que volen fer esquí de gespa no només a l'hivern sinó també a l'estiu”.

Günceleme: 22/01/2023 13:48

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar