L'objectiu turístic de Turquia per al 2023 60 milions de turistes, 56 mil milions de dòlars d'ingressos

Objectiu turístic de l'any de Turquia Milions de turistes Ingressos de milers de milions de dòlars
L'objectiu turístic de Turquia per al 2023 60 milions de turistes, 56 mil milions de dòlars d'ingressos

El ministre de Cultura i Turisme, Mehmet Nuri Ersoy, sobre les dades turístiques de Turquia el 2022, va dir: "Turquia va arribar als 2022 milions de turistes i 51.4 mil milions de dòlars d'ingressos el 46.3". dit. Participant a la roda de premsa celebrada al Centre Cultural Atatürk (AKM), el ministre Ersoy va compartir dades de 2022 i objectius de 2028 en turisme.

"Turquia va arribar als 2022 milions de turistes i 51.4 milions de dòlars d'ingressos el 46.3". Ersoy va dir que el seu objectiu turístic per al 2023 és de 60 milions de turistes i 56 milions de dòlars d'ingressos, i el 2028 tenen com a objectiu 90 milions de turistes i 100 milions de dòlars d'ingressos.

En assenyalar que han creat nous mercats d'enfocament, el ministre Ersoy va dir: "El nostre mercat objectiu és on vola Turkish Airlines. Hem creat nous mercats d'enfocament en l'àmbit de la diversificació de productes. Veurem augments molt greus en aquests mercats. El primer d'ells és els EUA. Aquest any hem superat el milió de visitants d'Amèrica. El nostre objectiu l'any vinent és acollir 1 o 1.7 milions de visitants. A més, ens centrarem en els països d'Amèrica del Sud, Escandinaus, del Golf i de l'Extrem Orient. Un altre avantatge d'aquests països és que deixen més diners en la renda per càpita ja que provenen de destinacions llunyanes i la seva estada mitjana és més llarga. " Ell va dir.

En assenyalar que Turquia és, amb diferència, el país de promoció més intensa i eficaç del món, Ersoy va dir: "Ho vam aconseguir amb la creació de l'Agència de Promoció i Desenvolupament Turístic de Turquia (TGA). Perquè després de ser establerts el 2019, ens vam recuperar ràpidament i vam fer una promoció molt intensa. Ens vam centrar en les nostres promocions a canals de televisió i digitals en més de 200 països. Així, els nostres productes i destinacions turístiques es convertiran en les marques més conegudes del món”. feia servir les frases.

Subratllant que s'han centrat en la promoció de destinacions des del 2019, el ministre de Cultura i Turisme, Ersoy, va dir:

“Hem creat diverses marques de destinació com Istanbul is the new cool, TurkAegean, Turkish Riviera, Taş Tepeler. Durant el període 2023-2028, introduirem un total de 9 nous productes de marca de manera més intensa arreu del món, incloent-hi 20 marques promocionals principals més al sistema. Veureu més de 50 productes al lloc de GoTürkiye. Hem de memoritzar aquests 50 productes al món global i tenir-los presents. Marcarem els productes que cal destacar en determinats processos, no només per destinació, sinó també per producte. El més important aquí és crear contingut. Vam tenir una pel·lícula promocional el 2018. El 2022, aquesta xifra ha augmentat fins a 300. El 2028, pretenem assolir aquesta xifra amb 900 anuncis publicitaris".

Dades turístiques a Turquia

"Activarem 2023 platges públiques més el 7"

Subratllant que el concepte de platges públiques seguirà augmentant, el ministre Ersoy va dir: “Encarregarem 2023 platges més el 7; Bodrum Türkbükü, Torba, Koyunbaba, Küçük Çaltıcak, Hatay Pirinçlik, Giresun Güre i İstanbul Şile. Estendrem platges públiques de confort de 7 estrelles a totes les nostres ciutats costaneres afegint-hi 8-5 més cada any". dit.

El ministre de Cultura i Turisme, Mehmet Nuri Ersoy, va assenyalar que han assolit el nivell d'acollida a totes les províncies, no a determinades destinacions, va dir: "Tenim institucions de coordinació a totes les províncies durant 3 anys amb el Programa Provincial de Promoció i Desenvolupament Turístic. Treballen conjuntament amb la TGA en la promoció de la regió. Excepte GoTürkiye, cada província té el seu propi compte "Go" i hi duen a terme les seves activitats. Hem començat un augment molt important tant de visuals, de continguts de xarxes socials com de treballs de promoció digital internacional relacionats amb totes les províncies i continuarem intensament”. Ell va dir.

En assenyalar que el turisme del futur ha de ser sostenible, el ministre Ersoy ha dit: “Volem ser el país que s'adapti més ràpidament a aquest canvi. Preveiem que totes les nostres instal·lacions d'allotjament, que arribaran als 2030 l'any 24, hauran complert els criteris de sostenibilitat de la tercera etapa. Turquia va ser el primer país del món que ho va dur a terme per llei davant el Ministeri". feia servir les frases.

El ministre Ersoy va afirmar que pretenien marcar les ciutats on es celebren els festivals de carreteres culturals i va dir: "Ho vam aconseguir en 2022 ciutats el 5. Enguany, s'afegiran 6 ciutats més i els nostres Festivals de la Ruta Cultural se celebraran a 11 ciutats. A partir d'ara, sumant 5 ciutats cada any, el 2028 se celebraran festivals en 36 ciutats. Les nostres noves ciutats són Adana, İzmir, Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Gaziantep. Volem estendre els nostres festivals per igual a diferents parts d'Anatòlia". va fer la seva valoració.

"El turisme turc s'ha convertit en immune a les crisis"

En assenyalar que l'entorn geopolític a Turquia sempre ha estat difícil, el ministre Ersoy va continuar de la següent manera:

"Mentre creàvem les nostres estratègies turístiques, vam implementar aquestes pràctiques pensant en com fer que Turquia fos immune a les crisis. Els nostres esforços de diversificació del mercat són importants en aquest sentit. Turquia ja no depèn d'un país. Per tant, no és molt important que un país avisi. Podem tancar el nostre dèficit amb la part del pastís comprada a diferents països. Ara, el turisme turc s'ha tornat immune a les crisis. Per exemple, hi ha hagut un reflex negatiu provocat per les diferències de canvi en la paritat del dòlar, però malgrat això, no ens ha afectat gaire la diversitat de mercat i de productes. Com és sabut, vivim en una inflació de costos global. Ara hauríem de centrar-nos en els ingressos, no en els costos. També hem aconseguit un augment molt important dels nostres ingressos".

El ministre de Cultura i Turisme, Ersoy, va declarar que afegiran almenys una destinació més a la Guia Michelin a més d'Istanbul el 2023 i va dir que pretenen augmentar el nombre de ciutats incorporades a la guia fins a 2028 el 5.

Compartint el full de ruta sobre com assolir els objectius, el ministre Ersoy va respondre a les preguntes dels periodistes després de la presentació.

Günceleme: 31/01/2023 15:57

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*