L'orgull nacional de Turquia Bayraktar KIZILELMA es va reunir amb el cel per segona vegada!

L'orgull nacional de Turquia Bayraktar KIZILELMA es va trobar una vegada amb el cel
L'orgull nacional de Turquia Bayraktar KIZILELMA es va reunir amb el cel per segona vegada!

Les proves de Bayraktar KIZILELMA al cel continuen. En aquest context, el primer avió de guerra no tripulat de Turquia va fer el seu segon vol al Centre d'entrenament i proves de vol AKINCI a Çorlu, Tekirdağ. Durant el segon vol realitzat sota la direcció del president de la junta de Baykar i líder tecnològic Selçuk Bayraktar, la prova d'identificació del sistema es va completar amb èxit.

VOLAR EN UN ANY

El projecte Bayraktar KIZILELMA, que Baykar va iniciar amb el 100% de capital social, va començar el 2021. Bayraktar KIZILELMA, amb el número de cua de TC-ÖZB, que va sortir de la línia de producció el 14 de novembre de 2022, va ser traslladat al centre d'entrenament i proves de vol AKINCI a Çorlu. Després de completar amb èxit les proves a terra aquí, va fer el seu primer vol el 14 de desembre de 2022. Així, es van obrir les portes d'una nova era en la història de l'aviació i la defensa turca.

DESEPARAT I ENLLAÇ DE VAIXELLS AMB PISTA CURTA

Bayraktar KIZILELMA serà una plataforma que revolucionarà el camp de batalla amb la seva capacitat d'aterratge i enlairament, especialment per a vaixells amb pistes curtes. Bayraktar KIZILELMA, que s'ha desenvolupat per tenir la capacitat d'aterrar i enlairar en vaixells de pista curta com el vaixell TCG Anadolu, que Turquia ha construït i actualment està realitzant proves de creuers, jugarà un paper important en les missions a l'estranger gràcies a això. capacitat. Amb aquesta capacitat, assumirà un paper estratègic en la protecció de la Pàtria Blava.

BAIXA VISIBILITAT DEL RADAR

Bayraktar KIZILELMA aconseguirà amb èxit les missions més difícils gràcies a la baixa signatura de radar que obtindrà del seu disseny. El primer avió de caça no tripulat de Turquia, que té l'objectiu de tenir un pes d'enlairament de 6 tones, utilitzarà tota la munició desenvolupada a nivell nacional i serà un gran multiplicador de potència amb una capacitat de càrrega útil prevista de 1500 quilograms. L'avió de caça no tripulat també tindrà un alt coneixement de la situació amb el radar nacional AESA.

ELS SALDOS CANVIARÀ EN EL CAMP DE GUERRA

Bayraktar KIZILELMA, que pot dur a terme combats aire-aire com avions de guerra tripulats amb maniobres agressives a diferència dels vehicles aeris no tripulats, també proporcionarà eficàcia contra objectius aeris amb municions aire-aire domèstiques. Amb aquestes habilitats, canviarà l'equilibri al camp de batalla. Tindrà un efecte multiplicador en la dissuasió de Turquia.

2023 COMENÇA AMB EXPORTACIONS

Baykar va començar el 2023 amb un contracte d'exportació de 370 milions de dòlars signat amb el Ministeri de Defensa de Kuwait. Des de l'inici del procés d'R+D d'UAV l'any 2003, Baykar ha obtingut el 75% de tots els seus ingressos de les exportacions. El 2021, es va convertir en el líder d'exportació de la indústria de defensa i aeroespacial, segons les dades de l'Assemblea d'Exportadors Turcs (TIM). Baykar, la taxa d'exportació del qual va ser del 2022% en els contractes signats el 99.3, va exportar 1.18 milions de dòlars. Baykar, que és el major exportador de la indústria de defensa i aeroespacial, factura 2022 milions de dòlars el 1.4. Superant els seus rivals nord-americans, europeus i xinesos en el procés competitiu, Baykar va signar un acord amb el Ministeri de Defensa de Kuwait i el nombre de països amb els quals es van signar contractes d'exportació per a Bayraktar TB2 SİHA es va convertir en 28. A més, Bayraktar AKINCI ha signat contractes d'exportació per a TİHA amb 5 països fins ara.

“BAYKAR DESENVOLUPA TOTS ELS PROJECTES AMB ELS SEUS RECURSOS PROPIS”

Pel que fa a les al·legacions que Baykar, que ha estat realitzant tots els seus projectes amb capital propi des del principi fins avui, va rebre el suport de l'estat i tenia por de la competència, el president de Presidència Indústria de Defensa, el Prof. Dr. İsmail Demir, en la seva declaració la setmana passada, va dir: "Baykar, que va ser atacat amb el nom de crítiques, és l'estrella brillant de l'ecosistema i l'orgull del nostre país. Com a president de la institució que duu a terme la coordinació i responsabilitat del sector, he de manifestar que les denúncies contra Baykar són injustes i sense fonament. No s'ha signat cap contracte de desenvolupament per als vehicles aeris no tripulats Bayraktar TB2 i Bayraktar Akıncı. Tots els costos relacionats amb el desenvolupament del sistema UAV Bayraktar Akıncı van ser coberts pels recursos propis de Baykar. Tots els costos relacionats amb el desenvolupament de l'avió de caça no tripulat Bayraktar Kızılelma també estan coberts pels seus propis recursos. D'altra banda, en el procés de contractació, el preu pagat a l'empresa pels sistemes TB2022 i AKINCI adquirits a l'empresa Baykar dins de les despeses de defensa i seguretat de 2 per part de les institucions públiques del nostre país és inferior a l'1 per cent. No hi ha una taxa diferent a la d'anys anteriors".

“EL MÓN INTENTA ENTENDRE AQUEST ÈXIT”

President SSB Prof. Dr. İsmail Demir va cridar l'atenció sobre el fet que Baykar és una empresa que exporta a més de 30 països, ha obtingut aproximadament el 75 per cent de tots els seus ingressos de les exportacions des de la seva creació i que la seva quota d'exportació supera el 2022 per cent entre els contractes signats el 99. . Demir va afirmar que més del 25 per cent de les exportacions totals realitzades a la indústria de defensa l'any passat va ser realitzada només per Baykar i va dir: “Qui vol tocar una empresa així, una empresa que fa una gran contribució al país i a la lluita contra terrorisme? Mentre el món sencer intenta entendre aquest èxit, considero injust adoptar aquest enfocament i convido a tothom a mostrar pietat. Aquest és el gràfic correcte. És possible aquest èxit sense competència, sense ecosistema? En el passat, ens hem convertit en un país que té prop de 300 UAV i SİHA nacionals i nacionals al seu inventari, d'un país que feia dies que esperava un únic UAV de vigilància. Ningú pot ignorar la participació de Baykar en aquest èxit".

 

Günceleme: 24/01/2023 13:57

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar