Direcció General de Seguretat per a la contractació de 1.250 guàrdies

S'anuncien els resultats de l'examen esperant. Consulta dels resultats de l'examen
vigilant

Ministeri de l'Interior, Direcció General de Seguretat, Presidència de l'Acadèmia de Policia, Vigilància del Mercat i Veïnal ha publicat l'anunci de contractació.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

2023/1. CONVOCATÒRIA DE L'EXAMEN D'ENTRADA DE BASAAR I GUARDIA DEL BARRI

Es contractaran observadors masculins del basar i del barri a 26 províncies (1.250).

Els candidats podran presentar les seves sol·licituds preliminars iniciant sessió amb la seva contrasenya d'administració electrònica a pa.edu.tr entre el 18 de gener de 2023 i el 03 de febrer de 2023.

Les condicions d'entrada per a l'esmentada compra es detallen a continuació. El calendari d'exàmens per a la contractació es publicarà al lloc web oficial de la Presidència de l'Acadèmia de Policia (pa.edu.tr).

És important no tenir en compte les declaracions fetes per altres fonts.

 REQUISITS PER A CANDIDATS

a) Ser ciutadà de la República de Turquia,

b) Tenir, com a mínim, un graduat de batxillerat o equivalent,

c) Tenir una alçada mínima de 167 cm,

d) Tenir un índex de massa corporal entre 18 (inclosos) i 27 (inclosos).

e) Haver residit a la província durant l'últim any o més des de l'últim dia de les sol·licituds preliminars,

f) Haver complert el seu deure militar des de l'últim dia de sol·licituds preliminars,

g) Tenir complerts 18 anys (nascuts el 18 o abans) i no menys de 18.01.2005 (nascuts a partir del 31) a partir de la data de sol·licitud, tenint en compte l'edat anterior a la correcció de correcció d'edat. fet després de complir els 18.01.1993 anys,

h) No ser condemnat per malversació, malversació, malversació, frau, falsificació, abús de creença, fallida fraudulenta o qualsevol altre acte vergonyós, encara que hagin estat indultats,

İ) No ser conegut com a notori segons les percepcions de la societat turca,

j) No ser privat de drets públics, no ser condemnat a privació de serveis públics,

k) No trobar-se en situació d'obstacle per a la funció pública,

I) No tenir un obstacle legal per portar una pistola o fer un deure armat,

m) Complir les condicions especificades a la Llei de condicions sanitàries de l'Organització Policial,

n) El mateix candidat i, si està casat, el seu cònjuge; Haver treballat en un prostíbul, un local comunal, una casa de trobada, una casa on es fa la prostitució sol i llocs similars o no realitzar actes d'intermediació i espera, per produir i vendre tota mena d'obres escrites, àudio i vídeo que siguin contràries a la moral i la moral públiques, amb independència del material en què estiguin gravades, o ser responsables de jocs d'atzar, drogues o estimulants, no estar sotmesos a cap investigació o enjudiciament judicial o administrativa per raó de l'article, no estar subjectes a sancions administratives. o no ser condemnat per aquestes obres,

o) No rebre tractament o tractament per consum d'alcohol, drogues o estimulants,

p) No ser expulsat per cap motiu dels centres de formació policial, amb excepció del que disposa el Reglament Sanitari,

r) No interferir, donar suport o participar en les accions, reunions, marxes i concentracions d'organitzacions terroristes i les seves pròrrogues legals o il·legals,

s) No ser membre de cap partit polític o filials de partits polítics en la data de presentació de la sol·licitud,

t) La investigació de seguretat i la recerca d'arxius siguin positives.

DATES DE SOL·LICITUD I EXAMEN

(1) Dates de sol·licitud preliminar en línia:

a) Les sol·licituds prèvies per a l'examen d'accés al Basar i la vigilància veïnal es poden fer en línia entre el 18.01.2023 i el 03.02.2023 iniciant sessió amb la contrasenya d'administració electrònica del candidat a l'adreça pa.edu.tr i proporcionant la informació requerida mitjançant el candidat en els camps corresponents.s'emplenaran.

b) La contrasenya d'administració electrònica es pot obtenir a les direccions centrals de les PTT o oficines autoritzades del país mitjançant la presentació d'un DNI amb fotografia (DNI, certificat de matrimoni, passaport i carnet de conduir, carnet d'advocat, targeta blava, permís de residència) en el qual s'imprimeix el número d'identitat TR, amb sol·licitud personal.

c) La contrasenya d'administració electrònica es pot obtenir a les ambaixades i consolats a l'estranger. Es pot obtenir informació detallada sobre el tema als representants estrangers afiliats.

d) Atès que les sol·licituds prèvies dels candidats a la condició de màrtir o discapacitat de servei, que no poguessin marcar la casella de "Sóc màrtir o familiar discapacitat del deure" o no poguessin veure la frase "Màrtir o incapacitat de servei". ", a l'hora de presentar la seva sol·licitud, les sol·licituds dels candidats (nom, cognoms, DNI, adreça, 2 telèfons de contacte, graduació) es realitzaran per la nostra Presidència. estat) i una còpia del certificat de martiri o incapacitat de treball aprovat per la institució corresponent (el document que cal obtenir de SSI) al número de fax 0 312 462 87 29 entre les dates de presentació de sol·licituds.

AVÍS: El procés de sol·licitud es finalitzarà omplint els dígits corresponents durant la sol·licitud a Internet amb la contrasenya d'administració electrònica. Les sol·licituds en línia es faran entre les dates especificades. No s'admetran sol·licituds realitzades per correu postal o fora del termini de presentació de sol·licituds.

AVÍS: 2023/1. Les sol·licituds per a l'examen d'accés al basar de trimestre i la guàrdia de barri es faran mitjançant l'administració electrònica un cop s'hagi pagat la taxa de l'examen.

Günceleme: 18/01/2023 10:15

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar