La demanda de cotxes de luxe augmenta a la Xina

Augment de la demanda de cotxes de luxe a la Xina
La demanda de cotxes de luxe augmenta a la Xina

La Xina, que ostenta el lideratge en vendes d'automòbils, està experimentant una explosió de les vendes de vehicles de luxe a causa de l'augment de la demanda interna. Segons les dades de l'Associació de Fabricants d'Automòbils de la Xina (CAAM); El 2022, les vendes de la categoria d'automòbils del segment superior al país van augmentar un 11,1% respecte a l'any anterior i van arribar als 3,89 milions.

La taxa d'augment de les vendes d'automòbils del segment superior va ser 1.6 punts percentuals per sobre de la mitjana nacional. Segons CAAM, les vendes de cotxes de gasolina, que van costar més de 500 mil iuans (74 mil dòlars), van augmentar un 2022 per cent el 41,2 en comparació amb l'any anterior. L'augment de la demanda de cotxes d'energia nova, que es venen en el rang de 350-400 mil iuans, va arribar al 167%.

Günceleme: 23/01/2023 16:00

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar