Direcció General de la Casa de la Moneda i Impremta de Segells per a la contractació de 85 treballadors

Direcció General de la Casa de la Moneda i Impremta de Segells
Direcció General de la Casa de la Moneda i Impremta de Segells

Direcció General de la Casa de la Moneda i Impremta de Segells, Dikilitaş Mahallesi, Yenidogan Sokak No:55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. No: 6 Cevizli Es contractaran 4857 treballadors públics per a 13 professions en el marc de les disposicions de la Llei del treball núm. 85 per ser contractats en llocs de treball situats a domicilis de Kartal i el Reglament de procediments i principis a aplicar en la contractació de treballadors per a institucions i organitzacions públiques. basat en aquesta Llei.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els aspirants que estiguin ubicats a les places de personal de la Direcció General de Casa de Moneda i Impremta de Segells seran contractats per un període de prova de 2 mesos amb el salari mínim legal.

D'acord amb la legislació disciplinària corresponent de les institucions i organismes públics, no s'admetran les sol·licituds dels que es trobin acomiadats del seu lloc de treball o professió i dels que estiguin privats dels drets públics.

D'acord amb les disposicions pertinents del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors per a institucions i organitzacions públiques, els treballadors a contractar en els tipus de serveis exigits són 4 vegades el nombre de llocs de treball vacants (nombre de càrrecs) notificats per İŞKUR i adequats a les condicions de la demanda, i tants candidats substituts com el nombre original, es determinarà mitjançant l'examen oral (entrevista) que realitzarà la Direcció General.

Com a resultat de la col·locació, no seran nomenats els candidats que no tinguin els requisits necessaris per al nomenament i els que hagin fet declaracions falses, enganyoses o falses i s’hagin conformat a les seves preferències. Fins i tot si es fa involuntàriament, el procés d’assignació es cancel·larà. Els candidats que no presentin els documents sol·licitats en el termini establert, tot i que compleixin la qualificació i les condicions del personal destinat, no començaran a treballar.

Entre els que hagin estat col·locats i nomenats, els que no hagin començat a treballar en un termini de 30 dies (excepte els que no puguin començar el seu servei per naixement, malaltia, servei militar, etc.) Es poden nomenar aquells que compleixin els requisits , partint de l'individu.

No constituirà dret a favor de la persona sol·licitant en l'esmentada col·locació la previsió en la frase «prioritat en l'enviament a la feina» especificada a l'article 5 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques. .

SOL·LICITUD, DATA I LLOC

Les sol·licituds es faran en línia a través del lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) entre el 16.01.2023 i el 20.01.2023.

Llevat de les sol·licituds en línia, no s'admetran sol·licituds presentades personalment, per correu o correu electrònic.

Günceleme: 16/01/2023 10:34

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar