Fira Internacional de Carreres Agrícoles i Forestals que se celebrarà a Adana

Fira Internacional de Carreres Agrícoles i Forestals que se celebrarà a Adana
Fira Internacional de Carreres Agrícoles i Forestals que se celebrarà a Adana

Les fires de carrera, que es porten a terme sota la coordinació de l'Oficina Presidencial de Recursos Humans amb l'objectiu de posicionar Turquia com a base de talent mundial, se celebraran enguany a nivell internacional.

Sota la coordinació de l'Oficina Presidencial de Recursos Humans, les fires de carrera, que es duen a terme amb l'objectiu de posicionar Turquia com la base de talent mundial, se celebraran enguany a nivell internacional.

Les fires de carrera, que s'han dut a terme sota la coordinació d'Office a 4 punts de Turquia i 23 punts del món durant 14 anys, comencen amb fires temàtiques que se celebraran en 3 ciutats a nivell internacional aquest any.

La Fira Internacional de Salut, Estètica i Carreres Mèdiques a Esmirna, la Fira Internacional de Carreres Agrícoles i Forestals a Adana i la Fira Internacional de Finances, Comerç, Logística i Informàtica a Istanbul se celebraran per primera vegada el 300 amb la participació d'aproximadament 2023 mil joves.

El Ministeri d'Hisenda i Hisenda, Ministeri de Sanitat, Ministeri d'Agricultura i Silvicultura, Ministeri de Comerç, Ministeri de Transports i Infraestructures, Oficina de Transformació Digital de la Presidència, Oficina d'Hisenda de la Presidència, Oficina d'Inversions de la Presidència seran socis a les fires.

Les fires contribuiran a augmentar l'ocupació, compartir noves novetats, establir una xarxa de comunicació professional entre les parts i donar suport a l'emprenedoria mitjançant la sensibilització sobre els sectors rellevants.

Fires; També inclourà nombrosos esdeveniments professionals per donar suport a l'ocupabilitat dels joves, com ara entrevistes, sessions informatives, entrevistes, estudis de casos i tallers.

TURQUIA SERÀ EL PUNT DE TROBADA DE TALENTS DE TOT EL MÓN

La Fira Internacional de Carreres Agrícoles i Forestals se celebrarà a Adana del 9 al 10 de març de 2023. El Ministeri d'Agricultura i Silvicultura serà l'actor de l'Oficina de Recursos Humans de la Presidència en aquesta fira d'Adana, que va ser escollida perquè va ser pionera en l'ús d'eines tècniques i tractors en l'àmbit agrícola en la història de la República i va acollir la primera Fira Agrícola de 1924.

La fira estarà organitzada per les universitats de Konya i Adana sota la presidència de la Universitat de Çukurova.

Permetrà als empresaris i als joves establir contactes individuals

Els qui vulguin assistir a les fires podran seguir els anuncis i els detalls als comptes oficials de les xarxes socials dels ministeris, universitats i de l'Oficina de Recursos Humans de la Presidència, i als llocs web “cbiko.gov.tr” i “yetenekkapisi”. org”.

Günceleme: 24/01/2023 15:46

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar