La Junta del Mercat de Capitals contractarà 57 funcionaris

Ibrahim Omer Gonul es converteix en el nou president de la Junta de Mercats de Capitals
Junta de mercats de capitals

A la Junta del Mercat de Capitals es té en compte un nombre suficient de personal candidat per a la plantilla de 18 Oficials, 10 Agents de Protecció i Seguretat, 6 Conductors, 1 Tècnic, 5 Tècnics, que són de la categoria de Serveis Tècnics, i 2 Cuiners i Cuiners. 15 Minyones a la classe de Serveis Auxiliaris, tenint en compte el seu èxit Es realitzarà una prova d'accés per a la selecció.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ A L'EXAMEN

1) Complir les condicions generals de la lletra A de l'article 657 de la Llei del Funcionari núm. 48,

2) A partir de l'01 de gener de 2023, no tenir més de 35 anys per a l'Oficial, Oficial de Protecció i Seguretat, Conductor, Tècnic i Tècnic, i 30 anys per a Cuiner i Minyona.

3) No tenir una condició que li impedeixi fer el seu deure de manera continuada en relació amb la salut,

4) No donar informació i documents falsos per procediments d'ingrés, no fer declaració,

5) No tenir una obligació de servei obligatori a una altra entitat ni acceptar el pagament del deute relacionat amb aquesta obligació.

6) Haver participat a la Prova de Selecció de Personal Públic celebrada per ÖSYM l'any 2022 per a llocs del grup B i encara vigent, i complir les condicions especificades a la llista següent.

DATA I LLOC DE L'EXAMEN D'ENTRADA

La prova d'accés es farà com una prova oral. El lloc i les dates de l'examen s'anuncien al lloc web oficial de la Junta (spk.gov.tr) i a la Plataforma de contractació Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Els candidats no seran notificats per separat.

FORMA DE SOL·LICITUD

Els candidats poden presentar les seves sol·licituds entre el 23.01.2023 i el 06.02.2023 fins a les 23:59 a l'administració electrònica iniciant sessió a través de la Junta de mercats de capitals - Career Gate Public Recruitment i Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) i esdevenir actius. al calendari especificat. El següent treball es farà mitjançant la pantalla de l'aplicació.

Tots els anuncis, anuncis i informació sobre l'examen d'accés es publicaran a l'adreça web de la Junta spk.gov.tr ​​​​i a la Plataforma de contractació Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Els anuncis, anuncis i notificacions que es publicaran sobre l'examen tenen forma de notificació, i no es farà cap notificació per separat als candidats.

Els candidats han d'enregistrar el número de telèfon i l'adreça de correu electrònic que utilitzen activament al sistema durant la sol·licitud, i fer un seguiment dels anuncis i notificacions revisant-los periòdicament.

Günceleme: 20/01/2023 12:45

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar