La línia del telefèric Yenimahalle Şentepe es mantindrà durant el semestre

Pausa d'actualització de programari per a les expedicions del telefèric Yenimahalle Sentepe
Pausa d'actualització de programari per a les expedicions del telefèric Yenimahalle Şentepe

La Direcció General de l'EGO farà una actualització de programari al sistema del telefèric Yenimahalle-Şentepe.

No s'han fet actualitzacions de programari fins ara al sistema del Telefèric, que es va posar en funcionament el 17 de juny de 2014. Tanmateix, com en tots els sistemes electrònics que contenen programari, es requereixen actualitzacions de programari al sistema de telefèrics.

Atès que el sistema s'actualitzarà entre el 23 de gener i el 05 de febrer de 2023, que també és una pausa semestral, la nostra empresa no podrà oferir el servei de transport de viatgers amb telefèric.

En aquest procés, s'organitzarà un nombre suficient de serveis d'autobús en la mateixa línia perquè la ciutadania no en quedin víctimes.

Mitjançant l'actualització del programari, s'evitaran moltes disfuncions cròniques que provoquen interrupcions en el sistema durant el funcionament; Els nostres ciutadans tindran una oportunitat de transport ininterrompuda i còmoda.

Günceleme: 19/01/2023 12:08

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar