La nova ruta de BursaRay ha estat Gorukle

La nova ruta de BursaRay ha estat Gorukle
La nova ruta de BursaRay ha estat Gorukle

La línia de metro de la Universitat Görükle es va afegir a les inversions realitzades pel municipi metropolità amb l'objectiu de teixir Bursa amb xarxes de ferro. El president Recep Tayyip Erdoğan va posar les bases del projecte que durà a terme el Ministeri de Transports.

Bursa, que es va reunir amb el transport ferroviari gràcies a la línia de 2002 quilòmetres que es va posar en servei per primera vegada l'any 17, ha recorregut una distància important en el transport ferroviari en els últims 20 anys. Tot i que es van afegir 100 quilòmetres més de línies a Bursaray, on l'any passat es van transportar aproximadament 22 milions de passatgers, la longitud total de la línia des de Kestel fins a la Universitat i Emek va augmentar fins als 39 quilòmetres. A més, s'han afegit un total de 1 quilòmetres de línia de tramvia a la ciutat, juntament amb la línia T3 i T2 al centre de la ciutat i la línia T16,7 entre la plaça de la Ciutat i la Terminal.

El ministeri està actiu

Tot i que el municipi metropolità va realitzar totes aquestes inversions amb els seus propis mitjans, el Ministeri de Transports va intervenir en noves inversions en el sistema ferroviari. La línia del sistema ferroviari de l'Hospital Emek-Şehir, dissenyada pel municipi metropolità per tal de proporcionar transport ininterromput a l'hospital de la ciutat de Bursa, es va transferir al Ministeri de Transports i Infraestructures per decisió del Consell de Ministres. Mentre continua la construcció de la línia de 6.1 estacions de 4 quilòmetres, que va iniciar el Ministeri, s'ha completat el 60 per cent de les construccions de pilotes del projecte i el índex de realització física de les obres d'excavació i farciment ha augmentat fins al 33 per cent. .

Mentrestant, el Ministeri va donar suport al projecte del municipi metropolità d'allargar la línia oest, que acaba al campus de la Universitat d'Uludağ, fins a Görükle, on "l'assentament estudiantil és dens". L'extensió Universitat-Görükle amb una longitud de 3,5 quilòmetres i dues estacions es va incloure en el projecte Emek-YHT Station-Hospital Şehir, on la construcció continua. Els fonaments de la nova línia, que permetrà un accés ininterromput a la universitat i al centre de la ciutat de la gent de Görükle, "sobretot dels estudiants universitaris", es va posar amb una cerimònia a la qual va assistir el mateix president Recep Tayyip Erdoğan. El president Erdogan, que va assistir a la cerimònia d'inauguració massiva a Bursa el cap de setmana, va dir: "Que els mescladors funcionin, oh Allah, bismillah" i va desitjar que el projecte, del qual va establir les bases, sigui beneficiós per a la ciutat.

Pluja d'inversió a Bursa

L'alcalde metropolità Alinur Aktaş va recordar que tots els ministeris, especialment el Ministeri de Transports, el Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic i el Ministeri de Joventut i Esports, van fer inversions importants a Bursa durant aquest període. Recordant que els avantatges de l'harmonia entre el govern central i el govern local es veuen millor a Bursa, l'alcalde Aktaş va dir: "L'extensió de la línia universitària fins a Görükle era una de les nostres promeses electorals. En aquest sentit, va arribar el suport del Ministeri de Transports i es va iniciar la inversió. M'agradaria donar les gràcies a tots els nostres ministres, especialment al nostre president, que no va retenir el seu suport i inversions a Bursa.

En l'àmbit del projecte de la línia Gorukle de 3,5 quilòmetres, que passarà sota terra en forma de tall i coberta, juntament amb l'àrea de magatzem existent a Odunluk, es construirà una àrea de magatzem de 93 mil 500 metres quadrats. per atendre les necessitats de reparació-manteniment i aparcament de tota la flota de vehicles de metro de la ciutat.

Günceleme: 24/01/2023 10:36

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar