Els desenvolupaments en el sector del parapent es discuteixen a FTSO

Els desenvolupaments en el sector del parapent es discuteixen a FTSO
Els desenvolupaments en el sector del parapent es discuteixen a FTSO

A la reunió celebrada a la Cambra de Comerç i Indústria de Fethiye (FTSO) amb la participació de representants i pilots de cooperatives de parapent, es van tractar les últimes novetats del sector, les possibles millores i les mesures a prendre pel que fa a la temporada turística 2023. En declarar que van tancar l'any 2022 batent el rècord històric en nombre de vols, el president de la junta de FTSO, Osman Çıralı, va dir que volien estar preparats per a un altre any rècord fent els arranjaments necessaris als punts d'enlairament i aterratge i augmentant les mesures de seguretat al màxim nivell.

La reunió es va celebrar al FTSO Meğri Hall el 20 de gener de 2023, juntament amb el president Çıralı, el director de l'Oficina d'Informació Turística de Fethiye, Saffet Dündar, el president de la Junta de Representació Regional del Mediterrani Occidental de TÜRSAB, Özgen Uysal, el membre de l'Assemblea de FTSO, Ali Onur Ertaş, el lloguer de cotxes núm. 9 de FTSO i Hi van assistir Zafer Şekerci, membre del comitè d'agències de formació professional d'agències de viatges, el president de la cooperativa de pilots de parapent de Fethiye-Ölüdeniz, İbrahim Arıkan, pilots de parapent i representants del sector. A la reunió es van deixar constància de les demandes i suggeriments dels representants del sector.

Afirmant que el nombre d'empreses que realitzen activitats de parapent al barri d'Ölüdeniz ha augmentat ràpidament, els representants del sector van dir que cal una nova pista amb una altitud de 1200 metres com a alternativa a les pistes de 1700 i 900 metres. Explicant que s'haurien de resoldre els problemes relacionats amb els punts d'enlairament i aterratge, els participants van assenyalar que haver d'aterrar en una zona restringida al final d'una ruta de vol ample amb un diàmetre de 25-30 quilòmetres posava mal a tots els pilots. Els pilots de paracaigudes han destacat que les instal·lacions s'han de fer més sanes per poder realitzar els vols en tàndem (dual) d'una manera saludable, i es van unir en l'opinió que s'hauria d'establir un mecanisme de prevenció per evitar els vols en punts sospitosos. Afegint que tenien dificultats per obtenir serveis crítics com ara el sistema de càmeres de seguretat, la freqüència d'emergència i el punt de mesura del vent al punt de sortida, els pilots van dir que s'havien de revisar els sistemes dels peatges del telefèric de Babadağ.

President Çıralı "La nostra prioritat és la seguretat, els nostres preparatius són per a nous registres de vols"

El president del Consell d'Administració de FTSO, Osman Çıralı, va subratllar que buscaran solucions a tots els problemes enviant l'informe que elaboraran d'acord amb les demandes i suggeriments dels representants del sector a les institucions i organitzacions pertinents. Afirmant que van tancar l'any 2022 batent el rècord històric en nombre de vols, l'alcalde Çıralı va assenyalar que volien preparar-se per a un nou any rècord maximitzant la seguretat dels turistes que volen amb parapent, que és la seva primera prioritat. El president Çıralı Babadağ ha afegit que estan treballant per convertir-lo en el centre de parapent més important d'Europa i del món, amb els arranjaments que demanen als punts d'enlairament i aterratge.

Günceleme: 24/01/2023 17:12

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar