Les obres al Keçiören Family Health and Culture Center continuen a tota velocitat

Les obres al Kecioren Family Health and Culture Center continuen a tota velocitat
Les obres al Keçiören Family Health and Culture Center continuen a tota velocitat

El Centre de Salut Familiar i d'Emergències Mèdiques 112 d'Atapark, que va ser construït pel municipi de Keçiören al districte d'Atapark, i el centre cultural on hi ha la llar d'infants i la biblioteca, continuen sense frenar. S'espera que la construcció aproximada del centre, els fonaments del qual van ser posats per l'alcalde de Keçiören, Turgut Altınok, s'acabi en poc temps i s'utilitzi per a activitats de salut i educació.

L'alcalde de Keçiören, Turgut Altınok, que va declarar que han fet moltes inversions en suport de la salut i l'educació des que van començar a treballar el 1994, va dir: "El municipi de Keçiören és el municipi que va construir un hospital de 180 llits i el va lliurar al Ministeri. de Salut. No hi ha cap altre municipi de districte que ofereixi aquest servei. En aquest sentit, el municipi que més inverteix en salut és el municipi de Keçiören. La salut és essencial per a nosaltres. Antigament, vam portar els serveis sanitaris a la nostra terra amb els centres de salut que vam construir als nostres barris, i ara oferim el mateix servei amb el nostre centre de salut familiar i el centre de medicina d'urgències 112. Els nostres paramèdics serviran aquí en una zona còmoda, a la comoditat d'un mini hospital. També hi haurà una biblioteca i una llar d'infants. Continuarem invertint en els nostres infants i joves, que és la nostra prioritat”. dit.

Günceleme: 24/01/2023 16:57

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar