Butlletí d'informes de regal del metro d'Istanbul als nens d'Istanbul

Butlletí de notes de regal del metro d'Istanbul als nens d'Istanbul
Butlletí d'informes de regal del metro d'Istanbul als nens d'Istanbul

Metro Istanbul, una de les filials del municipi metropolità d'Istanbul (IMM), organitzarà esdeveniments de mig termini per a nens.

Metro Istanbul, l'operador del sistema ferroviari urbà més gran de Turquia, que dóna servei a prop de 3 milions de passatgers al dia, organitzarà activitats lúdiques i educatives per als nens durant les vacances del semestre.

La participació serà gratuïta

En l'àmbit de les activitats que es duran a terme als campus d'Esenler i Esenkent de Metro Istanbul entre el 23 de gener i el 3 de febrer, els nens d'entre 7 i 14 anys es podran beneficiar de formació en bicicleta, taller d'origami, taller de dibuixos animats, conte de fades rítmics. taller, projecció de pel·lícules i visites al campus gratuïtes. L'aforament de l'activitat està limitat a 40 nens per dia, i les inscripcions es faran segons la prioritat de la sol·licitud.

Per inscripcions: 0850 252 88 00

Butlletí de notes de regal del metro d'Istanbul als nens d'Istanbul

Günceleme: 18/01/2023 11:29

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar