Resultat de la licitació de construcció de la planta de tractament d'aigües residuals de Çiğli

Resultat licitació construcció depuradora d'aigües residuals de Cigli
Foto: IZSU

La licitació per a la quarta fase de la planta de tractament biològic avançat d'aigües residuals de Çiğli, que es troba entre les instal·lacions més grans del seu camp a Turquia, va ser realitzada per la Direcció General d'İZSU. La comissió de licitació donarà a conèixer el resultat de la licitació, per la qual només ha presentat una oferta, en els propers dies després de la seva valoració.

La licitació per a la construcció de la segona fase de subministrament de la planta de tractament d'aigües residuals avançades de Çiğli es va celebrar a la Direcció General d'İZSU. Faber İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., que va participar a la licitació com a licitador únic del projecte, el cost aproximat del qual es va determinar en 4 milions de 516 TL. i ARBIOGAZ Environmental Technologies Industry and Trade Inc. associació va presentar una oferta de 315 milions 598 mil lires. La decisió final es donarà a conèixer en els propers dies en el marc de la valoració de la comissió de licitació d'acord amb l'article 650/16 del Comunicat de Contractació Pública.

La capacitat de la instal·lació augmentarà fins als 820 mil 800 metres cúbics.

Amb la unitat de tractament de 4a fase projectada, s'obtindran 216 mil metres cúbics de capacitat addicional de depuració per dia. La capacitat diària de tractament de 604 mil 800 metres cúbics s'incrementarà fins a 820 mil 800 metres cúbics. Així, la planta de tractament de Çiğli tornarà a estar en primer lloc com la depuradora amb més capacitat de Turquia.

El manteniment i les renovacions necessàries a la planta de tractament d'aigües residuals de Çiğli, que funciona les 24 hores del dia, s'accelerarà amb la introducció de la quarta fase, i serà possible tractar les aigües residuals a cabals més elevats en temps de pluja. Igual que a la depuradora existent, les aigües residuals de les noves línies a construir es tractaran amb mètodes purament biològics i no s'utilitzaran productes químics.

És vital per a la neteja del Golf

Obres de la quarta fase, alcalde del municipi metropolità d'Esmirna Tunç SoyerÉs un dels passos més importants cap a la neteja del golf i la revitalització del seu ecosistema. A la planta de tractament biològic avançat d'aigües residuals de Çiğli, les obres de revisió de la qual es van iniciar l'estiu del 2022, també es renoven les piscines biològiques i les unitats connectades a les piscines. Les obres de revisió tenen un paper important per mantenir la qualitat de l'aigua de tractament de la planta i l'eficiència de la planta en el nivell desitjat fins a la finalització de la quarta fase, construcció del segon subministrament.

La licitació contempla la construcció de la depuradora (incloent obres civils, mecàniques, elèctriques, posada en marxa i formació) amb mètodes biològics avançats amb un cabal mitjà de 2,5 m3/s (capacitat 216000 m3/dia) 630 (Sis-cents trenta). ) del lliurament del lloc) és el dia natural.

Günceleme: 12/01/2023 16:38

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar