S'han anunciat places per als exàmens OEF 2023? Pantalla de consulta de documents de llocs d'accés a l'examen AÖF

Examen AOF
Examen AÖF

S'han anunciat les places d'accés als exàmens AÖF. Els exàmens finals del semestre de tardor AÖF de la Facultat d'Educació Oberta de la Universitat d'Anadolu es realitzaran presencialment als centres d'exàmens del 21 al 22 de gener de 2023. Quan falten pocs dies per als exàmens, els estudiants es pregunten: "S'anuncien les places d'accés als exàmens AÖF, quan s'anunciaran?" Mentre buscava respostes a les seves preguntes, va arribar una declaració d'última hora de la Universitat d'Anadolu. El document d'accés a l'examen AÖF s'ha obert a l'accés dels candidats. Com obtenir el document d'accés a l'examen AÖF de la Universitat d'Anadolu?

Quan es faran els exàmens del semestre de tardor de l'AÖF?

Els exàmens finals del semestre de tardor de l'AÖF es faran presencials del 21 al 22 de gener de 2023.

S'han anunciat les places d'accés als exàmens AÖF?

Es pot accedir als documents d'accés a l'examen final del semestre de tardor de l'AÖF. Podeu imprimir la informació d'inici de sessió de l'examen des de la pàgina d'automatització de l'estudiant. Per a la pantalla de consulta de documents d'accés a l'examen AÖF Feu CLIC.

Calendari d'exàmens OEF de la Universitat d'Anadolu 2023

Examen final de tardor: 21-22 de gener de 2023

Examen parcial de primavera: 15-16 d'abril de 2023

Examen final del trimestre de primavera: 27-28 de maig de 2023

Examen de l'escola d'estiu: 19 agost 2023

Què és la nota de superació de l'AÖF?

Els exàmens finals, també anomenats exàmens finals, afecten la mitjana de final de quadrimestre en un 70%. Com que no hi ha exàmens de recuperació ni de recuperació a la Facultat d'Educació Oberta de la Universitat Anadolu, els exàmens finals afecten la majoria de la nota mitjana.

En els exàmens de l'AÖF, es faran 20 preguntes de cada curs del qual siguin responsables els candidats. La nota d'aprovació del curs AÖF es va determinar com a 35.

Günceleme: 16/01/2023 12:54

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar