S'han suprimit el pont, l'autopista, el deute SSI, les sancions fiscals o hi ha hagut una reestructuració dels deutes?

Kopru Otoyol SGK Les sancions de l'impost sobre el deute s'han suprimit o s'han reestructurat el deute?
S'han suprimit el pont, l'autopista, el deute SSI, les sancions fiscals, s'han arribat els deutes reestructurats?

El paquet de reestructuració del deute de 2023 va ser anunciat pel president Recep Tayyip Erdoğan després de la reunió del gabinet celebrada al complex presidencial. Facilita el pagament dels deutes dels ciutadans i les empreses a l'estat i la cancel·lació d'alguns deutes. Amb el paquet de configuració, algunes sancions eren l'amnistia. Mentre que els punts del paquet de reestructuració del deute del 2023 estaven a l'ordre del dia, es va buscar una resposta a la pregunta de si s'havien esborrat el deute de l'SSI, els impostos i els deutes de sancions. La llista de deutes suprimits es cerca al motor de cerca. L'amnistia fiscal estarà a l'ordre del dia per als ciutadans que tinguin deutes que no superin les 2 lires en tots els títols com impost, sanció i interessos.

El president Recep Tayyip Erdoğan va dir: "Estem preparant una proposta de llei que reestructura els comptes a cobrar públics de les nostres institucions com ara oficines fiscals, direccions de duanes, institució de la Seguretat Social, municipis, administracions provincials especials, departaments de seguiment i coordinació d'inversions. Amb aquesta proposta suprimim les sancions del deute dels nostres ciutadans i empreses amb les nostres institucions i organismes públics, especialment les obligacions fiscals i primes. Amb la tramitació que farem, oferim l'oportunitat d'actualitzar tots aquests deutes a un ritme determinat i de pagar-los fraccionament. Atès que els expedients fiscals i de primes del demandat estaran dins d'aquest àmbit, donem a les parts l'oportunitat de posar fi als litigis. Amb l'oferta, també proporcionem l'augment de la base i la correcció dels registres comercials.

Com és sabut, vam acabar amb l'augment del deute de préstecs d'educació superior en funció de l'índex. Ara, com més préstecs han pres els nostres joves, només retornen aquesta quantitat. En el passat, també vam eliminar els deutes que es van crear amb l'índex. Amb aquest acord, permetem reestructurar deutes diferents de l'índex i pagar-los fraccionament. Desitgem una proposta integral d'implementació i configuració a tots els beneficiaris”.

Afirmant que "vol donar bones notícies als ciutadans que tenen deute executiu", el president Erdoğan ha recordat que ja s'ha fet una regulació per liquidar deutes executius que no superin les 2 mil llires i acabar amb el seu seguiment.

El president Erdoğan va dir: "Ara, estem implementant la mateixa pràctica per als nostres ciutadans que no deuen a les nostres oficines fiscals més de 2 mil llires en tots els temes com ara impostos, sancions i interessos. Renunciem al cobrament de sancions per deutes que no superin les 31 lires abans del 2022 de desembre de 2 i que es paguen a les oficines d'Hisenda per una sola vegada. Desitjo que aquesta sol·licitud, els detalls de la qual es donaran a conèixer pel Ministeri d'Hisenda i Hisenda, sigui beneficiosa per als nostres ciutadans que no seran objecte de seguiment pels seus deutes amb l'Agència Tributària”. dit.

Subratllant que l'objectiu principal de les regulacions adoptades és evitar que l'estat i els ciutadans s'enfrontin per qüestions petites, el president Erdoğan va dir: "A mesura que augmenten els recursos de Turquia, la riquesa de la nació i els ingressos de l'estat, continuarem fent aprofita l'oportunitat que es presenta per a la pau i el benestar dels 85 milions de persones". Ell va dir.

S'han eliminat prop de 2 milions i mig de punts de penalització dels conductors

En assenyalar que li agradaria compartir una bona notícia sobre els punts de penalització de trànsit, el president Erdoğan va dir que la infraestructura d'autopistes de Turquia s'ha fet adequada per a un viatge ràpid, còmode i segur amb carreteres, carreteres, ponts i túnels dividits, i que, en els darrers 5 anys, sobretot en accidents mortals de trànsit, ha estat gairebé la meitat. Va dir que es va reduir a la meitat.

El president Erdogan va afirmar que hi va haver una major activitat en els viatges comercials a les carreteres a causa de l'augment de les exportacions i la vitalitat del mercat interior durant el període epidèmic de Turquia, i va afegir que l'augment de l'ús de carreteres individuals i comercials, malgrat tots els les mesures adoptades, van provocar augments greus dels punts de penalització dels conductors per infraccions de normes.

Günceleme: 24/01/2023 13:28

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar