Signatures per al telefèric Beşikdüzü

Signatures per al telefèric de Besikduzu
Signatures per al telefèric Beşikdüzü

A Ankara es va signar un contracte entre el municipi de Beşikdüzü i la companyia Selser, guanyadora de la licitació, per al telefèric de Beşikdüzü, la licitació del qual es va celebrar els darrers dies.

El problema del telefèric, que dura 3,5 anys al districte de Beşikdüzü, es va resoldre amb una licitació oberta organitzada pel municipi de Beşikdüzü. Selser Company, que ha llogat el telefèric Beşikdüzü durant 24 anys, opera i opera telefèrics a diverses regions de Turquia.

CONTRACTE SIGNAT PER AL TELÈFON BEŞİKDÜZÜ

Avui s'han signat signatures a Ankara entre la companyia Selser, que va llogar el telefèric de Beşikdüzü durant 24 anys, i el municipi de Beşikdüzü. Després de la cerimònia de signatura, l'alcalde de Beşikdüzü, Ramis Uzun, que va fer una declaració als membres de la premsa, va afirmar que mai van voler que aquesta instal·lació, que té una població de 350 milions d'habitants, es mantingués inactiva i va dir: "Sempre hem lluitat amb això. comprensió des que vas assumir el càrrec. Després de la licitació que vam fer, avui hem signat un contracte amb l'empresa contractista a Ankara. És important que aquesta empresa estigui a la comunitat del telefèric des del 2008 i sigui una de les millors coneixedores de Turquia. Tant de bo estigui al servei del nostre districte i comarca en la temporada turística de 2023. Que sigui beneficiós per al nostre districte, Trebisonda i la nostra regió.

Signatures per al telefèric de Besikduzu

Günceleme: 17/01/2023 10:30

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar