Turkish Cargo estrena la pel·lícula publicitària 'What You See in the World: From Istanbul'

Turkish Cargo estrena una pel·lícula publicitària d'Istanbul El que veus al món
Turkish Cargo estrena la pel·lícula publicitària 'What You See in the World From Istanbul'

Turkish Cargo va publicar anuncis sobre les oportunitats que el mega hub SMARTIST ofereix a l'economia global connectant el món. opera en una de les instal·lacions d'SMARTIST. La marca global explica aquest poder i potencial amb les seves sèries comercials.

A la primera pel·lícula de la sèrie, que es va rodar com a tres pel·lícules separades; Es tracta del viatge transoceànic del peix Barramundi, que es cultiva al sud d'Àsia i se serveix en un restaurant d'Amèrica el mateix dia. La segona pel·lícula narra la portada a França d'una preciosa ceràmica de la dinastia xinesa que es va subhastar en una subhasta a París. La tercera pel·lícula, que tracta sobre la història del viatge del meló amb banyes produït a Àfrica, té lloc en un taulell de queviures al Japó. Al final de les pel·lícules; Quan els que van sentir que aquests productes, cadascun dels quals pertanyien a països diferents, venien d'Istanbul, no van poder amagar la seva estupor; Es subratlla “Centre logístic del món: SMARTIST”.

El president de la Junta i del Comitè Executiu de Turkish Airlines, el Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Com a transportista de bandera Turkish Airlines; Des dels inicis de la història de l'aviació fins als nostres dies, hem recorregut un llarg camí i hem aconseguit èxits molt importants. Ens vam convertir en la companyia aèria que vola a més països del món. Ens vam distingir positivament dels nostres competidors amb la nostra qualitat de servei i una estructura àgil que vam oferir més enllà de les expectatives. Hem construït SMARTIST, la nostra mega instal·lació de càrrega, que es troba entre els centres més grans del món. Amb aquesta inversió estratègica ens vam convertir en el pont de comerç entre orient i oest. Tots aquests èxits; Tant com el nostre avantatge geogràfic, és el resultat de l'estratègia dibuixada en les primeres etapes de l'aviació d'acord amb la visió de "El futur és als cels" i mai és una casualitat.

Per aquest motiu, el 100, 2023è aniversari de la fundació de la República de Turquia, és molt més important per a nosaltres. D'acord amb els objectius del 100è aniversari del nostre país, nosaltres, com a Turkish Airlines, volem molt més enllà amb el coratge que obtenim dels nostres èxits en el passat. Amb les inversions que fem i les estratègies que creem, fem d'Istanbul el centre logístic del món". dit.

Centre logístic mundial al 100è aniversari de Turquia SMARTIST

Dissenyat per ser l'edifici industrial més gran sota un mateix sostre de l'aeroport d'Istanbul, SMARTIST es troba en una ubicació única amb una distància de vol de 50 hores a més de 4 països. Una àmplia gamma de productes d'arreu del món, des d'automòbils fins a aliments peribles, primer passa per SMARTIST i després es distribueix als països de l'àmplia xarxa de vols de Turkish Airlines. La mega instal·lació destaca no només per la seva ubicació i mida única, sinó també per les tecnologies de logística, emmagatzematge, automatització i sistemes intel·ligents. Quan el lideratge de Turkish Cargo en la xarxa de vols i les inversions en infraestructura es combina amb els avantatges geogràfics únics d'Istanbul, SMARTIST es converteix en una porta d'entrada única per al comerç internacional.

Proporcionant les millors connexions per al transport als centres de producció i comerç del món, Turkish Cargo continua desenvolupant les seves atractives oportunitats amb el seu enfocament de servei d'alta qualitat per satisfer les necessitats dels seus clients de la millor manera. El transportista global continua donant suport a les empreses exportadores mentre desenvolupa el comerç regional i mundial produint solucions especials i pràctiques per a la creixent demanda logística.

Günceleme: 31/01/2023 17:00

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*