Centre de teràpia en línia Teràpia en línia

Centre de teràpia en línia Teràpia en línia
Centre de teràpia en línia Teràpia en línia

La teràpia en línia és el mateix que la teràpia presencial, l'únic que canvia són els entorns. La teràpia en línia és la prestació de serveis de salut mental a Internet. Amb l'augment de la teràpia en línia, ara pots reunir-te amb un psicòleg en l'entorn digital en qualsevol lloc i condició que et convingui, sense la molèstia d'esperar a la cua. Ara el que serà bo per a tu està al teu abast. En resum, teràpia en línia vol dir teràpia segons la teva situació. És la teràpia que rebràs a casa, al teu llit, de vacances o quan i on vulguis.

En aquests moments difícils amb una lamentable epidèmia psicòleg en línia També observem que la demanda del camp augmenta cada cop més. En aquest procés, mentre les percepcions i els hàbits de vida i estil de vida de cadascú van canviar molt, amb aquesta situació va començar a sorgir la necessitat de fer-ho tot des de casa. De fet, la teràpia en línia ha augmentat encara més després d'aquest període, ja que en molts canvis d'estil de vida dels hàbits de compra de queviures.

Quina eficàcia és la teràpia en línia?

La investigació demostra que la teràpia en línia és tan efectiva com les sessions presencials.teràpia en línia No hi ha diferència entre la teràpia presencial i la teràpia presencial, de manera que de vegades fins i tot té avantatges per ser eficaç. Com a exemple, podem posar el següent que algunes persones poden dubtar a parlar dels seus problemes o molèsties o de totes les situacions especials que viuen amb un psicòleg cara a cara, en aquest cas la teràpia en línia pot ser més còmoda i preferible per a aquests. gent.

De nou, segons molts estudis recents, molts dels serveis que ofereixen els psicòlegs en línia; S'ha vist que la teràpia en línia és més eficaç que les sessions de suport psicològic presencial en trastorns psicològics com ara depressió, trastorns d'ansietat, estrès, atacs de pànic, situacions de relació, addicció.

La teràpia en línia és un mètode de teràpia molt eficaç per ajudar les persones a sentir-se molt millor sense haver de sortir de casa i sense problemes de temps de trànsit. Si trieu el mètode de tractament més adequat per a vosaltres, podreu obtenir l'ajuda que necessiteu en el moment i de la manera que més us convingui.

Com s'ha d'aplicar la teràpia en línia?

En la teràpia en línia, hi ha uns principis, com es farà una entrevista amb el psicòleg i el client per internet. La teràpia en línia pot diferir en l'entorn i la sensació en comparació amb la teràpia presencial. De la mateixa manera que hi ha normes ètiques com ara la confidencialitat i només la participació del client en la teràpia presencial, aquest hauria de ser el cas de la teràpia en línia. Per tal que la teràpia en línia tingui lloc, el client i el terapeuta han de proporcionar un entorn en línia on siguin els únics a la sala el dia i l'hora de la seva cita.

Proporcionar un entorn còmode i tranquil durant la teràpia en línia és important per a una teràpia eficaç. Per tal que la teràpia en línia s'apliqui de manera ininterrompuda, s'ha de comprovar si internet té una bona acollida, i s'ha de preferir silenciar o apagar els telèfons o altres dispositius tecnològics.

Per més: https://www.cevrimiciterapi.com/

Günceleme: 24/01/2023 12:23

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar