Els ingressos del pressupost públic de la Xina superen els 20 bilions de iuans

Els ingressos del pressupost públic de Jinn Asti Trillion Yuani
Els ingressos del pressupost públic de la Xina superen els 20 bilions de iuans

Les dades oficials publicades per les autoritats mostren que els ingressos del pressupost públic de la Xina de 2022 han augmentat un 0,6 per cent interanual fins a aproximadament 20 bilions 370 mil milions de iuans (aproximadament 3 bilions 10 mil milions de dòlars). El Ministeri d'Hisenda va anunciar que els ingressos del pressupost públic del 2022 van augmentar un 2021 per cent respecte al 9,1, si s'exclouen les devolucions de l'impost sobre el valor afegit.

El 2022, el govern central va recaptar un 3,8 per cent més d'inputs que l'any anterior, el que va resultar en 9 bilions de 490 milions de iuans. Els governs locals, en canvi, van veure com els seus ingressos disminuïren un 2,1 per cent anual, i es van mantenir en aproximadament 10 bilions 880 mil milions de iuans. Es va informar que els ingressos fiscals van disminuir un 2022 per cent en comparació amb l'any anterior, ascendint a un total de 16 bilions 660 mil milions el 3,5.

D'altra banda, les dades publicades el 30 de gener van mostrar que la despesa pública coberta pel pressupost va augmentar un 6,1 per cent anual i va arribar als 2022 bilions de 26 milions de iuans el 60. El Ministeri d'Hisenda va afirmar que el 2022 es va registrar un creixement relativament més ràpid de les despeses pressupostàries en els sectors de salut, seguretat social, ocupació, educació i transport.

Günceleme: 31/01/2023 14:57

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*