Gran interès per l'educació en "Dret immobiliari" a BTSO

BTSOda "Gran interès en l'educació en dret immobiliari"
Gran interès per l'educació en "Dret immobiliari" a BTSO

La Cambra de Comerç i Indústria de Bursa (BTSO) va organitzar formació sobre "Dret immobiliari" dins l'àmbit del projecte BTSO Academy, que és la plataforma de formació i desenvolupament per al món empresarial. El món empresarial de Bursa va mostrar un gran interès per la formació, que es va dur a terme amb la participació d'Ali Güvenç Kiraz, president fundador de l'Associació de Dret Immobiliari.

BTSO Academy continua sense descans amb els seus programes de formació per a representants del sector el 2023. En el programa organitzat amb la intensa participació del membre de la Junta de BTSO, Alparslan Şenocak, i representants del món empresarial, Ali Güvenç Kiraz, president fundador de l'Associació de Dret Immobiliari, va impartir formació sobre Dret Immobiliari, Contractes d'arrendament, Relacions amb llogaters i propietaris. En declaracions a l'obertura del programa, el membre de la junta de BTSO, Alparslan Şenocak, va dir que amb el projecte de l'Acadèmia BTSO, aproximadament 700 mil membres de BTSO s'han beneficiat de més de 100 organitzacions de formació, tant en línia com físicament. Şenocak va afirmar que la importància de dominar les lleis, normes i regulacions vigents, especialment en l'àmbit immobiliari, ha augmentat encara més: “És de gran importància que els representants del nostre sector i els consumidors finals implementin les regulacions legals des dels processos de compra fins a l'arrendament i arrendament. per guanyar equips per resoldre els problemes que es plantegin. Amb les valuoses presentacions del nostre convidat Ali Güvenç Kiraz, vam tenir l'oportunitat d'obtenir informació des d'una àmplia perspectiva en el sector immobiliari, des dels contractes de lloguer fins a l'assessorament immobiliari, des del dret de condomini fins a casos de cancel·lació i registre de títols de propietat, des d'estrangers. l'adquisició d'habitatge fins a l'expropiació”. Ell va dir.

"L'existència de comitès immobiliaris és molt valuosa"

Ali Güvenç Kiraz, president fundador de l'Associació de Dret Immobiliari, va dir que Bursa és una de les províncies més importants de Turquia pel que fa a la indústria i el comerç. Dient que recentment hi ha hagut una gran acceleració en el sector immobiliari a Bursa, Kiraz va dir: "Bursa necessita aquests entrenaments, i aquest és el motiu principal d'aquesta multitud avui. Hem dut a terme un programa eficient amb la participació de més de 400 representants del sector. M'agradaria donar les gràcies a totes les parts interessades, especialment a İbrahim Burkay, president de BTSO, que ens va organitzar aquesta formació. Avui hem trobat important destacar dues qüestions principals. La consultoria immobiliària va ser una d'elles. La consultoria immobiliària s'ha convertit en una professió seriosa amb les iniciatives dels comitès immobiliaris de les cambres de comerç i indústria. Avui hem informat els nostres amics sobre els nostres drets i responsabilitats. El tema més important en què vam centrar-nos va ser la decisió de la darrera Assemblea General del Tribunal Suprem. Amb aquesta decisió, els consultors immobiliaris començaran a cobrar-te no només la quota del servei sinó també la clàusula penal. Vam donar informació sobre aquest acord als nostres amics consultors immobiliaris. Amb aquesta decisió es va entendre com de valuosa és l'existència de comitès immobiliaris a les cambres de comerç i indústria”. va utilitzar les seves declaracions.

"La llei de lloguer turca és diferent a la de molts països"

Ali Güvenç Kiraz, que també va donar informació als participants sobre contractes de lloguer i dret de lloguer, va dir que la legislació turca és diferent de la de molts països del món. En expressar que la llei turca de lloguer és un sistema basat en el desallotjament justificat, Kiraz va dir: "Cal parar atenció als períodes de pròrroga dels contractes. Quan es compleixin les condicions necessàries, és important obrir una demanda de desnonament, sempre que s'enviï un avís amb 3 mesos d'antelació. Quan es dominen aquests problemes, els conflictes es reduiran al mínim". dit.

Günceleme: 31/01/2023 16:51

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*