La pista d'atraccions i acrobacia Keçiören es va convertir en la nova adreça de la joventut

La pista d'oci i acrobàtic de Kecioren es va convertir en la nova adreça dels joves
La pista d'atraccions i acrobacia Keçiören es va convertir en la nova adreça de la joventut

La pista d'skate i patinatge al parc Keçiören Aliya İzzet Begovic continua sent un lloc d'adrenalina per als joves que vénen de moltes parts d'Ankara. A la capital, els joves acudeixen a la pista amb temperatures meteorològiques per sobre de les normals estacionals, i els atletes aficionats presenten espectacles a la gent del voltant amb espectacles divertits i acrobàtics.

L'alcalde de Keçiören, Turgut Altınok, que va dir que les obres construïdes a Keçiören converteixen el districte en un centre d'atracció per als joves, va dir: “Estem augmentant el nombre d'àrees de reforç social a la nostra ciutat on els nostres nens i joves poden passar una estona agradable. . Hem fet les nostres parcel·les de catifes de forma gratuïta. Quan érem nens, anàvem al parc Kuğulu o al parc de la joventut perquè a Keçiören no hi havia lloc per visitar. Però va arribar el dia, ens vam fer servidors de Keçiören, i amb les instal·lacions, parcs, complexos esportius i equipaments socials que vam crear, vam fer que els nostres joves poguessin passar una estona més agradable sense sortir del districte. Continuem al servei dels nostres joves amb més de 40 instal·lacions esportives que hem portat al nostre districte”. dit.

Günceleme: 24/01/2023 17:01

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar