Direcció General de Fundacions per a la contractació de 2 treballadors

Direcció General de Fundacions
Direcció General de Fundacions

A través de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR), dins l'àmbit de la Llei del Treball núm. 4857, es contractaran treballadors per als quadres de "treballadors permanents" la distribució dels quals es mostra a la taula següent.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS

1) Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers de la noblesa turca i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball.

2) Haver complert 18 anys a partir del termini de presentació de sol·licituds.

3) Encara que siguin indults, delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra secrets d'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'actuació de l'actuació, blanqueig dels valors de la propietat derivats del delicte o contraban.

4) No haver rebut pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de la seguretat social.

5) No tenir cap servei militar per a candidats homes.

6) No ser privat de drets públics.

7) Acreditar amb informe de salut que els aspirants que superen l'examen no es troben inconvenients en l'exercici de la professió a la qual seran ocupats i en l'exercici continuat de les seves funcions.

8) Els aspirants que facin declaracions falses i els candidats als quals es constati que no han complert un o més dels requisits de la prova d'accés, encara que superin la prova d'accés, els seus exàmens es consideraran nuls i no es procedirà a la seva designació, i la els nomenaments i contractes dels que hagin estat nomenats seran cancel·lats. A més, es presentarà una denúncia penal contra aquests candidats a l'Oficina del Fiscal General per tal d'aplicar les disposicions pertinents del Codi Penal turc núm. 5237.

9) Universitats de negocis generals, negocis, administració d'empreses, administració d'empreses, comerç i gestió, administració d'empreses, gestió, enviament i administració, màrqueting, màrqueting i vendes, gestió de vendes, recerca de mercat i màrqueting, gestió de vendes i publicitat, gestió de botigues, Venda al detall i gestió de botigues, comerç al detall i gestió de botigues, Relacions Públiques, Relacions Públiques i Publicitat, Relacions Públiques i Promoció, Comunicació i Relacions Públiques.

10) Per fer l'examen KPSS P2022 realitzat per ÖSYM l'any 93 i obtenir almenys 60 punts.

11) Els aspirants que, com a conseqüència de la seva sol·licitud, tinguin dret a ser nomenats als llocs convocats, seran contractats com a treballadors fixos en el marc del que disposa la Llei del treball núm. 4857 i s'aplicarà un període de prova de 2 mesos.

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA

Les sol·licituds es faran electrònicament al lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) entre el 23.01.2023 i el 27.01.2023.

Günceleme: 23/01/2023 10:42

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar