Els petits estudiants eren els convidats d'Estram

Els petits estudiants es converteixen en convidats d'Estramin
Els petits estudiants eren els convidats d'Estram

Els alumnes d'infantil de l'escola Barbaros han visitat Estram. Els més petits, que passejaven per les instal·lacions amb globus a la mà, van ser informats de moltes qüestions, especialment del sistema de funcionament dels tramvies i de les normes a seguir en el transport públic.

Els viatges escolars de les institucions educatives continuen ininterrompudament per examinar el projecte del sistema de tren lleuger d'Eskişehir i per veure el sistema de funcionament dels tramvies. En aquest context, alumnes i professors d'educació infantil de Primària Barbaros van visitar Estram.

Es va organitzar una gira promocional per als més menuts sota la supervisió de les autoritats al Centre Moviment Estram. Aquí també s'han explicat les normes a seguir en transport públic als petits alumnes que han vist el taller de manteniment, la unitat de rentat de cotxes, el tramvia i la zona del magatzem.

Els responsables de l'Estram, que també van introduir l'equipament al tramvia, van fer que els alumnes fessin un petit recorregut amb tramvia. La sortida escolar, on els més menuts van examinar les instal·lacions amb globus a les mans i van sorgir imatges de colors, va acabar amb una fotografia de record feta per commemorar la jornada.

Günceleme: 17/01/2023 15:31

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar