Bulevard Erciyes Connectat amb Bulevard Talas

Bulevard Erciyes Connectat amb Bulevard Talas
Bulevard Erciyes Connectat amb Bulevard Talas

L'alcalde del municipi metropolità de Kayseri, Dr. Memduh Büyükkılıç va dir que s'han traçat les línies de la carretera de 4,7 quilòmetres de llargada i 30 metres d'amplada que connecta el bulevard Erciyes amb el bulevard Talas i que té una importància estratègica pel que fa al transport i s'han acabat les obres.

El municipi metropolità de Kayseri continua els seus esforços dia i nit per un transport més còmode i segur.

En aquest context, per tal d'augmentar la xarxa de transport de la ciutat i oferir un transport més còmode, s'han realitzat les obres d'obertura de la carretera, d'aproximadament 4,7 quilòmetres de llargada i 30 metres d'amplada, que connectarà el bulevard d'Erciyes amb el bulevard de Talas. i situats dins dels límits del districte d'Erenköy del districte de Melikgazi, s'han completat.

alcalde metropolità Dr. Memduh Büyükkılıç, en la seva declaració sobre el tema, va afirmar que els equips també van dibuixar les línies de les carreteres on es va fer la pavimentació d'asfalt.

SÈRIE ASFLATS DE 15 MIL TONES

L'alcalde Büyükkılıç va afirmar que continuen amb els seus esforços per ampliar la xarxa de transport de la ciutat i oferir una oportunitat de transport més còmoda i segura als ciutadans i va afirmar que les obres d'obertura s'han acabat.

Büyükkılıç va dir que la plataforma de la carretera es va obrir expropiant les runes de les estructures i els annexos del traçat de la carretera a les zones netejades per la implementació de la zonificació.

Subratllant que les línies de la carretera es van dibuixar després de les obres d'infraestructura i asfaltat a la part del bulevard Erenköy entre Commando Street i Talas Boulevard, l'alcalde Büyükkılıç va dir: "Vam connectar Erciyes Boulevard amb Talas Boulevard. Un total de 750 mil tones d'asfalt es van col·locar a la carretera pels devots equips del Metropolitan, juntament amb l'última etapa de 15 metres. Després del paviment asfàltic, es van traçar les línies de la carretera i es va acabar la nostra feina”, va dir.

Büyükkılıç va afirmar que treballaran per carreteres més segures, còmodes i curtes de la ciutat i va agrair a tot l'equip que va contribuir.

Günceleme: 24/01/2023 16:18

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar