Teatres estatals per contractar 121 personal contractat

Direcció General de Teatres de l'Estat
Direcció General de Teatres de l'Estat

La Direcció General de Teatres de l'Estat, Personal Contractat, que es va posar en vigor amb l'Acord de Consell de Ministres de 657/4/6 i número 6/1978, per ser contractada a les unitats d'organització central i provincial de la Direcció General dins l'àmbit d'aplicació. de l'apartat B de l'article 7 de la Llei del funcionariat núm. 15754 D'acord amb la lletra b) del primer paràgraf de l'annex 2 dels Principis en matèria d'ocupació, es contractarà un total de 2022 personal contractat per als llocs especificats a l'article 121. la llista següent, basada en la puntuació del grup KPSS (B) XNUMX, sense cap examen escrit ni oral.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS

Per als aspirants es demanen les titulacions que s'han sol·licitat anteriorment, les condicions generals de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48 i les condicions especials especificades per a la plaça vacant anunciada:

  • Ser ciutadà turc,
  • Tenir almenys 18 anys a partir del termini de presentació de sol·licituds,
  • No ser privat dels drets públics,
  • Encara que hagin passat els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors de la propietat derivats del delicte o el contraban,
  • Pel que fa al servei militar per als candidats homes; no estar implicat en el servei militar, haver realitzat el servei militar actiu o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva,
  • No tenir malalties mentals que puguin impedir-lo complir el seu deure contínuament,

APLICACIÓ I LOCALITZACIÓ

1- Les sol·licituds es rebran per via telemàtica en el termini de 15 (quinze) dies (fins a la finalització de l'horari laboral de l'últim dia) a comptar des de la data de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

2-Els candidats que vulguin presentar la sol·licitud han de sol·licitar-los a través de la Direcció General de l'Administració electrònica de Teatres Estatals Career Gate-Public Recruitment o Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). No s'admetran sol·licituds presentades presencialment i no s'admetran sol·licituds realitzades per correu o altres mitjans.

3-Els candidats que s'hagin graduat en institucions educatives a l'estranger o a Turquia i tinguin equivalència pel que fa a l'estatus educatiu que es sol·licita en aquesta convocatòria han de penjar els seus documents que mostrin l'equivalència en format pdf al camp "Certificat d'equivalència" a la pestanya "Altres documents" durant la aplicació.

4- Atès que la puntuació KPSS dels candidats, l'educació, el departament en què es van graduar, el servei militar, els antecedents penals i la informació d'identitat s'obtindran a través dels serveis web de les institucions pertinents a través de l'administració electrònica, aquests documents no es demanaran als candidats a l'etapa d'aplicació. Els candidats que tinguin errors/informació incompleta en l'esmentada informació dels candidats o la informació dels quals no prové del sistema han de fer les actualitzacions/correccions necessàries des de les institucions pertinents abans de sol·licitar-los, i aquells els quals la informació de graduació no arribi automàticament han de presentar la seva graduació. s'han de descarregar documents en format pdf a l'apartat "Certificat de Grau" de la pestanya "Altres Documents".

5-Per tal que els candidats al contracte dels quals s'hagi extingit o el contracte dels quals hagi estat extingit unilateralment per les seves institucions mentre treballaven en llocs de personal contractat (4/B) en institucions i organismes públics, acreditin haver complert l'any d'espera. període, hauran de presentar durant la sol·licitud el document de servei homologat obtingut de les seves antigues institucions, en format pdf, que s'hauran de penjar al camp "Document de servei 4/B" de la pestanya "".

6-Els candidats han de carregar el document de la declaració de servei, que rebran de l'Administració electrònica mitjançant el registre de SSI i la declaració de servei/crear una opció de document amb codi de barres, en format pdf, al camp "Declaració de servei SGK" a "Altres documents". pestanya " durant l'aplicació.

7-Candidats que sol·liciten llocs d'oficial de protecció i seguretat; El "Document d'identitat i talla/pes de KGG" en format pdf a la pestanya "Els vostres altres documents" durant la sol·licitud, mostrant els carnets d'identitat del guàrdia de seguretat privada i l'estat d'alçada/pes especificat a les Condicions especials requerides per als candidats, de manera que tant els costats són visibles, s'han de penjar al camp.

8-No es tindrà en compte cap sol·licitud que no mostri "La vostra transacció s'ha completat correctament..." a la plataforma de contractació pública Career Gate. Per tant, els candidats haurien de comprovar si el procés de sol·licitud s'ha completat.

9-Un cop finalitzat el procés de sol·licitud, els candidats han de comprovar si la seva sol·licitud s'ha completat a la pantalla "Les meves sol·licituds". No s'avaluarà cap aplicació que no mostri "Aplicació rebuda" a la pantalla "Les meves aplicacions".

10-Els sol·licitants són responsables de fer que el procés de sol·licitud estigui lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions especificades en aquesta convocatòria, i carregar els documents requerits al sistema en la fase de sol·licitud. Els candidats que no compleixin aquestes qüestions no podran reclamar cap dret.

11- Si es determina que els candidats a contractar contractualment no compleixen les condicions especificades en aquesta convocatòria i la legislació corresponent, les seves sol·licituds no seran avaluades. A més, els contractes dels que es constati que no compleixen les condicions de sol·licitud s'extindran sense indemnització i notificació.

Günceleme: 16/01/2023 10:50

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar