TİGEM contractarà 50 personal contractat

TİGEM arrendarà un complex d'instal·lacions de producció de llavors d'hortalisses
TİGEM

D'acord amb el que estableix el Reglament d'examen i nomenament de places d'enginyer, veterinari, tècnic i tècnic agrònom per ser contractats en l'Ordenació Provincial de la Direcció General d'Empreses Agràries, s'efectuaran els nomenaments oberts als llocs següents per ser contractats dins de l'àmbit d'aplicació del Decret llei núm. 399 com a conseqüència d'exàmens escrits i orals.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

científic laboral tigem

REQUISITS DE SOL·LICITUD DE L'EXAMEN

Qui vulgui presentar-se a la Prova d'Accés haurà de complir les condicions següents;

a) Complir les condicions generals especificades a l'article 399 del Decret llei núm. 7,

b) Graduar-se en facultats/escoles/instituts professionals o departaments d'institucions d'educació superior a Turquia o a l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat aprovada pel Consell d'Educació Superior, on s'especifiqui la posició,

c) A partir del termini de presentació de sol·licituds, almenys setanta (2022) punts de l'examen de selecció de personal públic 3 del KPSSP93 (per a graduats de grau), KPSSP94 (per a graduats de grau associat) o KPSSP24.12.2022 (per a graduats d'educació secundària, el resultat anunciat el 70) i posteriors,

LLOC I DATA DE L'EXAMEN

1) La part escrita de l'examen d'accés es realitzarà el dissabte 18.03.2023 a les 10.00:80 al Centre d'Aplicacions i Recerca de Mesura i Avaluació de la Universitat de Gazi (GAZİÖDM) en una sola sessió a Ankara. L'examen consta de 120 preguntes d'opció múltiple i la durada de l'examen és de XNUMX minuts.

2) Els candidats que tinguin dret a participar en la part escrita de la prova d'accés es determinen per classificació, començant pel candidat amb la puntuació més alta en KPSSP3, KPSSP93 o KPSSP94 segons el programa de grau especificat a la convocatòria, i no excedirà 10 ( ON) multiplicat per el nombre de càrrecs previst per ser nomenats. També es convoca a la prova d'accés els candidats amb la mateixa puntuació que el tipus de puntuació KPSSP3, KPSSP93 o KPSSP94 segons el programa de postgrau. Els candidats a la classificació s'anuncien al tauler d'anuncis i a la pàgina web de la Direcció General. A més, els candidats admesos a l'examen reben una notificació electrònica.

3) Els candidats que puguin presentar-se a l'examen escrit pagaran la taxa de 07.02.2023 TL (cent cinquanta) amb targeta de dèbit/crèdit (introduint el número de la targeta) introduint el seu número d'identitat TR a odeme.gazi.edu.tr entre 20.02.2023 i 150; (No es processen els pagaments per giro postal, EFT o altres mitjans), després de fer el pagament, els candidats sol·licitaran l'examen fent clic a basvuru.gazi.edu.tr i introduint el seu número d'identificació TR i omplint els camps obligatoris a la secció d'aplicacions.

4) Quan els candidats vinguin a l'examen, poden utilitzar qualsevol dels documents d'accés a l'examen i documents especials d'identitat proporcionats per GAZİÖDM {Targeta d'identitat amb foto actual amb número d'identitat turc, Targeta d'identitat de la República de Turquia (Nova targeta d'identitat), passaport vàlid , Targeta Blava/Targeta Rosa o Document d'Identitat Temporal (el tindran amb ells)} per expedir un nou DNI. Aspirants que no disposin d'un document d'identitat especial a més del document d'accés a l'examen, o que tinguin un document d'identitat prou deformat com per dificultar el reconeixement del candidat o que no tinguin elements oficials d'identitat (sense segell en fred, sense segell, etc.), i qualsevol candidat que vingui després d'haver començat l'examen no podrà presentar-se a l'examen.

5) No es porta objectes, bosses, carteres, telèfons mòbils, calculadores, etc., excepte llapis negre, goma d'esborrar, maquineta, aigua en ampolla transparent, tovallons (amb o sense embalatge transparent), document d'identitat especial i document d'accés a l'examen. als edificis d'exàmens. No s'acceptaran dispositius electrònics.

6) Els candidats estaran obligats a complir les normes d'examen determinades per GAZİÖDM.

7) Els candidats que superin l'examen escrit seran sotmesos a l'examen oral a Ankara, i la data, el lloc i l'hora de l'examen oral s'anunciaran per separat al lloc web de TİGEM (tigem.gov.tr).

SOL·LICITUD D'EXAMEN

1) Les sol·licituds es faran a la Direcció de Recursos Humans de la Direcció General d'Empreses Agràries entre el 17.01.2023 i el 27.01.2023 en mà o per correu (retorn certificat o missatgeria). En cas de sol·licitud per correu, els documents requerits hauran d'arribar al lloc de la sol·licitud com a molt tard al final del termini de presentació de sol·licituds, i no es tindran en compte les sol·licituds els documents de les quals arribin a la Presidència un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

Documentació requerida en el moment de presentar la sol·licitud:

  • Còpia compulsada (notari o escola certificada o impressió de l'administració electrònica) del diploma o del certificat de graduació, (Per a aquells que hagin finalitzat els seus estudis a l'estranger, una còpia del document d'equivalència del diploma)
  • Impressió d'ordinador del document de resultats que mostra la puntuació KPSS,
  • Una foto mida passaport,
  • Còpia de la targeta d'identitat,
  • Si hi ha alguna discapacitat entre els candidats que sol·licitaran l'examen, s'haurà de documentar amb un informe del consell de salut,
  • El formulari d'informació que conté la informació de contacte i correu electrònic dels candidats que s'obtindrà de la pàgina web de la nostra Direcció General.

Günceleme: 16/01/2023 11:07

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar