El nombre de descàrregues de l'aplicació mòbil 'Agricultura a la meva butxaca' supera els 100 mil

El nombre de descàrregues de l'aplicació mòbil de butxaca agrícola va superar el miler
El nombre de descàrregues de l'aplicació mòbil 'Agricultura a la meva butxaca' supera els 100 mil

El primer mes, més de 1 mil usuaris van descarregar i van començar a utilitzar l'aplicació mòbil "Tarımcebimde", que va ser implementada pel Ministeri d'Agricultura i Silvicultura. Segons la declaració feta pel Ministeri, l'aplicació mòbil "Agricultura i silvicultura" presentada per Vahit Kirişci, ministre d'Agricultura i Silvicultura, el 100 de gener, i la recepció de les aplicacions del sistema de registre d'agricultors a través de l'administració electrònica facilita el treball d'ambdós. el pagès i la burocràcia.

El nombre d'usuaris de l'aplicació mòbil, que facilita el treball i les transaccions dels agricultors i productors, va superar els 1 mil en el primer mes.

A l'aplicació dissenyada pel Ministeri d'Agricultura i Silvicultura amb mitjans propis; Hi ha menús "Producció vegetal", "Producció animal", "Els meus suports", "Serveis d'administració electrònica", "Calendari de suport", "Educació-Publicacions" i "Informació útil".

Gràcies a l'aplicació, els productors poden realitzar els seus treballs i transaccions, que abans podien fer dirigint-se a les direccions provincials i de districte del Ministeri, com ara notificacions de naixement, defunció, caiguda d'arracades i obtenció del certificat ÇKS, gràcies al mòbil intel·ligent. aplicació telefònica. Els agricultors de tot el país mostren un gran interès per l'aplicació mòbil, que estalvia temps i diners.

Aplicació mòbil “AgriculturaCebmde”; Es pot descarregar des de les botigues mòbils App Store, Google Play i AppGary.

A l'aplicació mòbil 'TarmCebmde' s'han fet contínues millores i desenvolupaments, que es va implementar en l'àmbit de la digitalització a l'agricultura. En aquest context, es va publicar la versió actual de l'aplicació, que es va millorar encara més a partir del 31 de gener de 2023. A més, aquest mes, l'actualització inclou àmplies funcions com la pesca i l'aqüicultura, les mascotes i l'agricultura urbana; Es preveu afegir elements com la natura, el bosc i l'aigua al juny. D'aquesta manera, es pretén que l'aplicació mòbil sigui atractiva no només per als agricultors sinó també per a tota la ciutadania.

"Vam implementar l'aplicació completament amb els nostres propis mitjans"

El ministre Kirişci va declarar que l'aplicació mòbil 'Agricultural Cebimde' es va implementar dins l'àmbit de la digitalització a l'agricultura. En descriure l'aplicació com una revolució, Kirişci va recordar que van implementar l'aplicació mòbil completament amb mitjans nacionals i nacionals.

Kirişci va dir: "La ment i la suor vessades en la implementació de l'aplicació des del primer dia fins avui pertanyen completament al personal del nostre ministeri. No s'ha creat un pressupost especial per a la implementació". feia servir les frases.

Expressant la seva satisfacció pel fet que l'aplicació es va descarregar més de 100 mil vegades el primer mes, Kirişci va declarar que el sistema s'introduirà a tots els agricultors i usuaris i s'ampliarà encara més.

El ministre Kirişci va destacar que l'aplicació es millorarà constantment i va assenyalar que la retroalimentació dels usuaris és important en aquest marc.

Günceleme: 01/02/2023 14:39

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*