Els tèxtils són més intel·ligents amb els fils conductors Durak SilverPro

Fils conductors Durak SilverPro
Fils conductors Durak SilverPro

Amb els fils conductors Durak SilverPro desenvolupats i comercialitzats per a moltes aplicacions diferents, des de tèxtils intel·ligents fins a automoció, des de roba de seguretat fins a moda i tèxtils per a la llar, Durak Tekstil inspira solucions tèxtils intel·ligents.

Durak Tekstil, un dels principals fabricants de fils industrials de cosir i brodar, continua oferint solucions innovadores al mercat global. L'empresa també s'ha convertit en un important proveïdor de solucions per a aplicacions electròniques com ara tèxtils intel·ligents i tecnologies wearable amb els fils conductors que ha desenvolupat. Els fils conductors Durak SilverPro 2022 i Durak SilverPro 12, que es van trobar al mercat el 40, es poden utilitzar amb èxit en desenes d'aplicacions tèxtils intel·ligents diferents, des de la indústria de l'automòbil fins a la moda, des de tèxtils per a la llar fins a roba de treball i de seguretat i tèxtils mèdics.

El membre de la junta de Durak Tekstil i director de màrqueting, Yiğit Durak, va dir que aquests fils, que proporcionen un cert nivell de conductivitat elèctrica, fan que les superfícies tèxtils siguin funcionals. Afirmant que la nostra vida quotidiana ha començat a canviar radicalment gràcies als tèxtils intel·ligents i les tecnologies portàtils, va dir Durak; "Molta informació, des de calcular els passos que fem fins a mesurar la quantitat de calories, especialment les nostres dades de salut i seguretat, ara es pot obtenir ràpidament amb solucions tèxtils intel·ligents. Els avenços en el programari i les tecnologies de sensors fan possible aquest procés i, el que és més important, aquestes millores es complementen amb fils conductors. Els fils conductors condueixen a la generació de dades electròniques transportant senyals elèctrics entre sensors i actuadors, de la mateixa manera que les venes porten sang al nostre cos. En resum, els fils conductors són indispensables per als tèxtils intel·ligents.

Afirmant que els estudis sobre fils conductors van començar el 2020, Durak va explicar que van dur a terme estudis tècnics intensius d'R+D i investigacions de camp per a les àrees d'aplicació. Durak va afirmar que l'empresa ha avançat ràpidament amb la seva experiència en la combinació reeixida de material conductor i fil; “El material conductor no ha de perdre les seves propietats ni trencar-se durant el procés de filatura. En aquest sentit, hem aconseguit obtenir el resultat de filatura òptim que volíem, tant amb la nostra avançada tecnologia de producció com amb la recerca que hem fet al mercat. Vam obrir nous camins a Turquia amb els nostres fils conductors Durak SilverPro 2022 i Durak SilverPro 12, que vam començar a oferir al mercat el 40. Tot i que actualment diferents marques estan produint en aquest camp al mercat global, ens vam convertir en el primer fabricant nacional i nacional de Turquia i vam començar a obtenir avantatges significatius ràpidament".

Fils conductors Durak SilverPro

Els fils conductors Durak SilverPro són ideals per a aplicacions de costura i brodat.

Afirmant que els fils conductors Durak SilverPro 12 i Durak SilverPro 40 es produeixen en dos gruixos diferents segons l'ús previst, Yiğit Durak va assenyalar que aquests fils es poden utilitzar tant per a cosir com per brodar. Durak va continuar les seves paraules de la següent manera; "Els nostres fils conductors Durak SilverPro, que produïm a partir de fibres tipus niló 6,6, han superat les proves necessàries de qualitat, durabilitat, processabilitat i flexibilitat. Ofereix l'eficiència desitjada en els processos de costura i brodat amb el seu recompte de fils i amplades de bobina, i amb la seva conductivitat pot brodar les seves característiques tècniques en superfícies com teixit, cuir i composite. Els nostres fils conductors Durak SilverPro, que demostren els seus nivells de solidesa com el rentat i la transpiració, poden mantenir les seves propietats funcionals durant molt de temps. Estem encantats d'oferir al mercat un producte innovador en el qual confiem molt".

Fils conductors Durak SilverPro

Vida més còmoda i segura amb teixits intel·ligents

Subratllant que els tèxtils intel·ligents entren ràpidament en totes les etapes de la nostra vida i que mostraran un creixement seriós en els propers deu anys, Yiğit Durak va compartir la següent informació del mercat sobre aquest tema; “Com se sap, els tèxtils intel·ligents tenen noves funcions a part de les característiques de vestir, cobrir/cobrir i decorar els tèxtils tradicionals. Els tèxtils intel·ligents, que detecten i reaccionen als canvis de llum, calor i pressió, augmenten el confort de vida i desenvolupen uns estàndards de vida segurs. Segons les investigacions de mercat, el mercat tèxtil intel·ligent global va assolir un valor de 2020 milions de dòlars el 2,10. El 2031, s'espera que el mercat superi els 25 milions de dòlars amb un creixement anual del 23,82%. El mercat tèxtil d'automoció està creixent ràpidament a mesura que els cotxes elèctrics, que tenen una ràpida acceptació al mercat i les xifres de vendes dels quals augmenten, aporten més digitalització. S'espera que el tèxtil d'automoció, que va crear un mercat de 2021 milions de dòlars el 29, augmenti un 2030% anual fins al 3,2. La proporció d'aplicacions intel·ligents en tèxtils d'automoció està augmentant ràpidament paral·lelament a això. La necessitat de fils conductors és més important que mai per a la realització d'aplicacions tèxtils intel·ligents, l'ús de les quals augmenta dia a dia en la vida quotidiana i en l'àmbit industrial. Com a Durak Tekstil, hem presentat una nova solució a la indústria global que està oberta al desenvolupament. Seguirem innovant amb els comentaris que rebem de les aplicacions dels nostres clients i del mercat de fils conductors. Quan porteu una jaqueta que mesura la vostra temperatura corporal i el pols, experimentareu la confiança i la comoditat de saber que aquestes dades se us presenten amb els fils Durak Tekstil. Els fils conductors de Durak Tekstil ofereixen noves oportunitats per a la transmissió del so i noves solucions integrades amb tecnologia LED, així com altres transferències de dades.

Explicant que continuaran traient al mercat molts nous fils tècnics, especialment fils conductors, el 2023, Durak va informar que la quota de fils tècnics a la seva cartera de productes i la facturació de vendes augmentarà regularment. Durak va concloure les seves paraules de la següent manera; “Com a marca consolidada que ha deixat 50 anys enrere, continuarem oferint l'experiència Durak al mercat amb els nostres productes sostenibles, tecnològics i artístics i una forta visió. Amb els nostres estudis d'R+D, ens centrem en els productes del futur i preparem la nostra indústria per al futur".

Günceleme: 01/02/2023 13:13

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*