Es comprarà un cotxe de tramvia per a la línia Kocaeli Akçaray

Es comprarà un vehicle de tramvia per a la línia Kocaeli Akcaray
Es comprarà un cotxe de tramvia per a la línia Kocaeli Akçaray

Es comprarà un cotxe de tramvia per a la línia Kocaeli Akçaray
MUNICIPI METROPOLITÀ DE KOCAELİ DEPARTAMENT DE CIÈNCIA I DIRECCIÓ DE SUCURSAL DE SISTEMES FERROVIARI

La contractació de 10 Vehicles Tramvia es licitarà mitjançant concurs obert d'acord amb l'article 4734 de la Llei de Contractació Pública núm. 19, i les ofertes es rebran únicament a través d'EKAP en entorn electrònic. Podeu trobar informació detallada sobre la subhasta a continuació:
İKN: 2023/110931
1-Administració
a) Nom: MUNICIPI METROPOLITÀ DE KOCAELİ, DEPARTAMENT DE CIÈNCIA I DIRECCIÓ DEL SUCURSAL DE SISTEMES FERROVIARI
b) Adreça: davant de la casa militar de la carretera D100, antic edifici administratiu de Seka İZMİT/KOCAELİ
c) Número de telèfon i fax: 2623242260 - 2623172605
ç) El lloc web on es pot veure i descarregar el document de licitació mitjançant la signatura electrònica: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-El tema de la licitació
a) Denominació: Subministrament de 10 Vehicles Tramvia
b) Qualitat, tipus i quantitat:
10 cotxes de tramvia
Podeu trobar informació detallada a l’especificació administrativa del document de licitació a EKAP.
c) Lloc a construir/entregar: Zona del dipòsit de tramvies del municipi metropolità de Kocaeli İzmit/KOCAELİ
ç) Durada/data de lliurament: El Contractista haurà d'iniciar les obres després de rebre l'aprovació de l'Administració en un termini de 10 dies a comptar des de la data del contracte. La durada de l'obra és de 540 dies naturals. El Contractista ha d'elaborar un Programa de Treball d'acord amb els articles 10 i 16.3.1 del Contracte en un termini de 16.3.2 dies des de la data del Contracte i sotmetre'l a l'Aprovació de l'Administració. Aquest programa de treball es basa en l'especificació tècnica d'acord amb l'article 16.3.2; També inclourà el disseny general, el projecte detallat, tots els processos de producció, muntatge, proves i lliurament i el programa de flux de caixa d'acord amb el contracte. HORARI DE RECEPCIÓ: Tramvia; 1. El vehicle es lliurarà al cap de 450 dies naturals des de la data d'inici. 2. El vehicle es lliurarà al cap de 460 dies naturals a partir de la data d'inici. 3. El vehicle es lliurarà al cap de 470 dies naturals des de la data d'inici. 4. El vehicle es lliurarà al cap de 480 dies naturals a partir de la data d'inici. 5. El vehicle es lliurarà al cap de 490 dies naturals des de la data d'inici. 6. El vehicle es lliurarà al cap de 500 dies naturals a partir de la data d'inici. 7. El vehicle es lliurarà al cap de 510 dies naturals a partir de la data d'inici. 8. El vehicle es lliurarà al cap de 520 dies naturals des de la data d'inici. 9. El vehicle es lliurarà al cap de 530 dies naturals a partir de la data d'inici. 10. El vehicle i les peces de recanvi esmentades en el plec tècnic es lliuraran al cap de 540 Dies naturals des de la data d'inici de l'obra. Es lliuraran un total de 10 Vehicles Tramvia. La data d'aprovació del certificat de prova de posada en funcionament es considerarà com a data de lliurament a l'Administració. El calendari de treball s'ordenarà d'acord amb el calendari de recepció. També s'aplicarà la penalització de retard especificada a l'article 34.2 en cas de retard en cada lliurament intermedi en el calendari de lliurament anterior.
d) Data d'inici de l'obra: Les obres començaran dins dels 10 dies següents a la signatura del contracte.

3-Licitació
a) Data i hora de licitació (termini de licitació): 10.03.2023 - 11:00
b) Lloc de reunió de la comissió de licitació (adreça on s'obriran les ofertes electròniques): Sala de reunions de licitacions del municipi metropolità de Kocaeli Bloc B 1r pis Izmit/KOCAELİ

Els anuncis de licitació que hem publicat al nostre lloc només tenen finalitats informatives i no substitueixen el document original. El document original és vàlid en les diferències entre els documents publicats i els documents de licitació originals. Els nostres recursos són Butlletí oficial, diaris diaris, web Pàgines d’institucions i organitzacions públiques.

Günceleme: 16/02/2023 11:33

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*