L'aplicació de recollida d'aigua de pluja va despertar un gran interès a Bornova

L'aplicació per a la recollida d'aigua va despertar un gran interès a Bornova
L'aplicació de recollida d'aigua de pluja va despertar un gran interès a Bornova

Alcalde del municipi metropolità d'Esmirna Tunç Soyerva examinar la implementació pilot del projecte Sponge City Izmir a Bornova, que ampliarà les seves activitats de recollida d'aigua de pluja amb la visió de combatre la sequera. L'alcalde Soyer també es va reunir amb els representants dels municipis de districte per a la difusió del projecte a tot İzmir i va dir: "Som el primer municipi que ho fa a Turquia. Estem orgullosos, però això s'ha de generalitzar també als districtes i a altres ciutats".

Alcalde del municipi metropolità d'Esmirna Tunç Soyer, va examinar la primera implementació del projecte Sponge City Izmir, que es va implementar per primera vegada a Turquia amb la visió de "Una altra gestió de l'aigua és possible". L'alcalde Soyer, que va anar a l'apartament Çamkıran Sitesi Öğün al barri de Bornova Manavkuyu ​​​​, que va instal·lar al seu terrat els dipòsits d'aigua de pluja donats pel municipi metropolità, va parlar amb els ciutadans que van acollir el projecte. Durant la sortida, els residents dels apartaments dels voltants també van traslladar les seves demandes de dipòsits d'aigua de pluja als buròcrates del municipi metropolità.

El municipi metropolità d'Esmirna va decidir donar dipòsits d'aigua de pluja als primers 5 mil edificis que s'aplicaven per donar suport a les cases i llocs de treball que recolliran l'aigua de pluja. Els 10 ciutadans que van sol·licitar la campanya "10 mil jardins de pluja per a Esmirna" rebran plantes per plantar al jardí de pluja que construiran. El procés de sol·licitud del projecte continua. Els residents d'Esmirna que vulguin beneficiar-se del sistema d'incentius del dipòsit d'aigua de pluja i dels jardins pluvials poden sol·licitar-los a "sungerkent.izmir.bel.tr".

S'utilitza per al reg i la neteja del jardí.

Els dipòsits d'aigua de pluja situats a l'apartament Öğün al lloc de Çamkıran recullen l'aigua de pluja que cau sobre un edifici amb una superfície de sostre de 300 metres quadrats. Hi ha 3 magatzems amb un volum de 2 metres cúbics cadascun. Els residents del lloc utilitzen l'aigua de pluja recollida per al reg del jardí i la neteja del lloc i l'apartament.

"Llavors pot ser que sigui tard"

cap Tunç Soyerva acollir la reunió a la qual van assistir els representants de la unitat tècnica dels municipis del districte per tal de difondre el projecte Sponge City Izmir per tota la ciutat després de la sortida de camp. A la reunió celebrada a la sala d'actes del municipi metropolità d'İzmir al Kültürpark, es va donar informació sobre el projecte Sponge City İzmir i la seva guia tècnica d'implementació. a la reunió Bayraklı També hi van assistir l'alcalde Serdar Sandal i els buròcrates del municipi metropolità d'Esmirna. Ministre Tunç SoyerEsmentant que el projecte Sponge City va ser iniciat pel municipi metropolità d'Esmirna per primera vegada a Turquia, va dir: "Estem orgullosos d'això, però s'ha de difondre. Els nostres municipis de districte i altres municipis metropolitans haurien de fer el mateix. Com a resultat, ens enfrontarem a més sequera. Aleshores pot ser que sigui massa tard. També hem de trobar altres solucions”, va dir.

“Hem de treballar junts”

Subratllant que la humanitat s'enfronta a una increïble amenaça de sequera, el president Soyer va dir: "Ens trobem davant d'una situació molt greu. Aquest és un projecte que hem fet a partir de la idea de com podem fer front a això amb la nostra pròpia capacitat institucional, com podem alleugerir aquesta història. Això no es limita només als dipòsits d'aigües pluvials i als jardins de tempestes. La setmana passada vam celebrar una reunió a Ödemiş per distribuir unes 2 cisternes per recollir l'aigua de pluja als camps. Però això requereix una lluita total. Per això necessitem el suport de cadascun de vosaltres pel que fa a la idea de crear una Ciutat Esponja. Tenim l'obligació de caminar amb el suport i la cooperació dels nostres municipis, especialment als districtes metropolitans d'Esmirna”.

Guia tècnica compartida

L'assessor de l'alcalde del municipi metropolità d'İzmir i enginyer geològic Alim Murathan va declarar que el projecte es va realitzar gràcies a la visió de l'alcalde Soyer i va dir: "El nostre president va celebrar la reunió introductòria del projecte el 26 de desembre. Vam rebre comentaris molt positius de tot Turquia. Moltes persones, acadèmics i científics, no només de Turquia sinó també d'Àfrica, Austràlia i Anglaterra, van dir que estaven molt satisfets amb el llançament d'aquest projecte a Turquia. L'originalitat del nostre treball és que; teníem previst construir la Ciutat Esponja sobre la infraestructura bàsica d'aquesta ciutat. Hem fet una anàlisi urbanística, tenint en compte els reptes de la ciutat i les oportunitats que ens ofereix. Vam intentar plantejar un projecte més holístic basat en aquesta anàlisi". Alim Murathan va dir: "Vam pensar que tothom hauria de poder fer el projecte pilot de Sponge City i vam preparar una guia tècnica. La guia és una guia. Celebrem aquesta reunió per compartir aquesta guia amb vosaltres."

Günceleme: 01/02/2023 14:13

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*