Institució del Síndic de Greuges per contractar 6 personal

Institució Defensor del Greu
Institució Defensor del Greu

El Síndic de Greuges és una institució constitucional inclosa a l'article 74 de la nostra Constitució. D'acord amb l'article 6328 de la Llei núm. 5, “L'Entitat, davant denúncia sobre el funcionament de l'administració, ha de: Té l'encàrrec d'examinar, investigar i fer suggeriments a l'administració en matèria de compliment de la llei i l'equitat, dins de la concepció de la justícia basada en els drets humans.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

La nostra institució desenvolupa les seves activitats des del 2013 com a mecanisme d'auditoria afiliat a la Gran Assemblea Nacional de Turquia, actuant com a defensor del poble i guiant l'administració amb les decisions que pren, amb el principi de garantir l'estat de dret, l'establiment de principis de bona gestió i comprensió de la responsabilitat envers el públic i sobre la base de l'equitat. La Institució del Síndic de Greuges, que adopta el principi de "Deixeu viure la gent perquè l'Estat pugui viure" amb la creença que "El millor de les persones és el que més beneficia a les persones"; Intenta contribuir a la millora de la qualitat del servei de l'administració, el desenvolupament dels drets humans, l'establiment de l'estat de dret, la difusió de la cultura de la recerca de drets i la formació d'una organització transparent, responsable i orientada a les persones. Administració.

Personal informàtic contractat en Grans Unitats de Tractament d'Informació d'Institucions i Organismes Públics publicat al Butlletí Oficial del 375/6/31 i número 12, amb l'article 2008 addicional del Decret-llei núm. 27097, per ser contractat a la nostra institució. .
D'acord amb l'article 8 del Reglament de principis i procediments en matèria d'ocupació, el 2022 per cent (setanta) de la puntuació KPSSP3 obtinguda en l'examen de selecció de personal públic celebrat l'any 70 (la puntuació KPSS del candidat que no té una puntuació KPSS o sí No presentar un document es considera 70 (setanta)) amb un YDS o equivalent A partir de la suma del 30 per cent (trenta) de la puntuació l'equivalència de la qual sigui acceptada pel Consell d'Educació Superior (la puntuació de la llengua estrangera es calcularà com a 0 ( zero) per als que no presenten la puntuació YDS o equivalent), a partir de la puntuació més alta, entre els candidats 10 (deu) vegades la plaça de personal informàtic contractat. 6 (sis) El personal informàtic contractat es contractarà segons l'ordre d'èxit. de l'examen oral que realitzarà la nostra institució.

CONDICIONS D'APLICACIÓ

a) Disposar de les condicions generals previstes a l'article 48 de la Llei del Funcionari,

b) Fins i tot si han transcorregut els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors de la propietat derivats del delicte o el contraban,

c) No tenir cap malaltia que, per raó del seu estat de salut, li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció.

d) Llicenciar-se en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica i enginyeria industrial de les facultats o institucions d'educació superior de l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat acceptada per l'ensenyament superior. Consell,

e) Excepte els que s'especifiquen a la lletra d), dels departaments d'enginyeria de les facultats que imparteixen educació quadriennal, dels departaments de ciència-literatura, de l'educació i de les ciències de l'educació, dels departaments que imparteixen ensenyaments en informàtica i tecnologia, i els departaments d'estadística, matemàtiques i física o dels dormitoris l'equivalència dels quals hagi estat acceptada pel Consell d'Ensenyament Superior Graduar-se en institucions d'educació superior diferents de les esmentades en aquest apartat,

f) Almenys 3 anys per programari, disseny de programari i desenvolupament i gestió d'aquest procés o per a la instal·lació i gestió de sistemes de xarxa a gran escala, almenys 5 anys per als fins al doble, almenys 7 anys fins a tres vegades. , i com a mínim 657 anys fins a quatre vegades, tenir anys d'experiència professional. (En la determinació de l'experiència professional, queda documentat que, com a personal informàtic, és permanent subjecte a la Llei núm. 4 o serveis contractats subjectes a la lletra B de l'article 399 de la mateixa Llei o el Decret-Llei núm. XNUMX, i en el sector privat, com a personal informàtic mitjançant el pagament de primes a les institucions de la seguretat social.) es tenen en compte els períodes de servei.)

g) Documentar que coneixen almenys dos dels llenguatges de programació actuals, sempre que tinguin coneixements sobre el maquinari informàtic de ciències ambientals i la seguretat de la gestió de la xarxa establerta. (S'acceptaran documents com ara transcripcions de grau o postgrau aprovades en què consti els llenguatges de programació après com a documents o certificats d'assistència a cursos d'institucions educatives.)

h) Admetre els drets personals i la resta de normes especificades en el “Reglament de principis i procediments relatius a la contractació del personal de tecnologia de la informació a les unitats de tractament de la informació a gran escala de les institucions i organitzacions públiques”.

i) Per als candidats homes, que hagin complert o exempts del servei militar,

j) Tenir les qualificacions exigides pel servei, capacitat de raonament i capacitat de representació, capaç d'estar al dia amb un horari de treball flexible i un ritme de treball intens, propens al treball en equip, altes habilitats comunicatives, pensament analític, propens al treball disciplinat,

k) Ser capaç d'adaptar-se als projectes desenvolupats dins de la institució, curiós per aprendre noves tecnologies, obert al desenvolupament i orientat a solucions,

l) Ser capaç de comunicar-se amb el personal i els ciutadans en l'àmbit de les aplicacions a incloure o desenvolupar,

m) Donar suport i formació als companys quan sigui necessari,

n) Donar importància a la documentació i fer-la amb regularitat,

o) Tenir coneixements d'anglès a nivell per seguir la literatura tècnica.

DATA I MÈTODE DE SOL·LICITUD

1. Els candidats presentaran les seves sol·licituds d'administració electrònica a través de la Institució Ombudsman de TGNA-Career Gate Public Recruitment and Career Gate, a alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​entre l'01.02.2023 i el 15.02.2023. Atès que les sol·licituds es rebran per via electrònica, no s'acceptaran sol·licituds per correu postal o presencial.

2. Els candidats només es poden presentar a una de les places convocades, i no es poden presentar sol·licituds a més d'una plaça.

3. Atès que les sol·licituds es faran a través de alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr, és obligatori que els candidats tinguin una contrasenya d'administració electrònica. Els candidats poden obtenir el sobre que conté la contrasenya d'Administració electrònica sol·licitant-ho personalment a les Direccions Centrals de les PTT, presentant el seu DNI amb el NIF TR.

4. Si la informació sol·licitada dels candidats no s'arriba a través de l'Administració electrònica, hauran de declarar la seva informació i penjar els seus documents en format pdf o jpeg.

Günceleme: 01/02/2023 11:34

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*