S'ha publicat la Guia de selecció i nomenament de professors de BİLSEM per al 2023

Any BILSEM Publicació de la Guia de selecció i nomenament del professorat
S'ha publicat la Guia de selecció i nomenament de professors de BİLSEM per al 2023

S'ha publicat la "Guia de selecció i nomenament de professors BİLSEM 2023" i les quotes per a la contractació de professors als centres de ciències i arts (BİLSEM) adscrits al Ministeri d'Educació Nacional.

El Ministeri d'Educació Nacional va anunciar que es contractaran professors per satisfer la necessitat de professors BİLSEM i es van publicar la "Guia de selecció i nomenament de professors BİLSEM 2023" i les quotes.

En aquest context, el procés de sol·licitud es farà entre el 06 i el 10 de febrer de 2023 a mebbis.meb.gov.tr. Els tràmits d'aprovació de les sol·licituds es realitzaran entre el 06 i el 14 de febrer de 2023.

Les direccions provincials/de districte d'educació nacional faran reunions informatives sobre el funcionament, els objectius i el procés de selecció del professorat dels centres de ciències i arts per al professorat permanent que treballi en les àrees de quota publicades per tal de garantir un procés de selecció de professorat saludable.

En el cas que el professorat que sol·licitarà sol·liciti la sol·licitud per tal d'eliminar les deficiències o corregir els errors en l'ensenyament, l'estat del servei i informació anàloga en el Mòdul e-Personal MEBBİS, els tràmits necessaris seran duts a terme per la/ les direccions nacionals d'educació del districte abans del procés de sol·licitud i aprovació especificat al calendari de nomenaments. D'altra banda, els treballs i tràmits relacionats amb el procés de selecció i nomenament del professorat també s'han de realitzar d'acord amb el que estableix la guia.

Per descarregar la "Guia de selecció i nomenament de professors als centres de ciència i art l'any 2023" Cliqueu aquí.

Per descarregar "Quotes de Guia de selecció i nomenament de professors de Centres de Ciència i Art 2023" Feu clic.

Günceleme: 01/02/2023 12:24

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*