Curs d'anglès gratuït del municipi de Tuzla

Curs d'anglès gratuït del municipi de Tuzla
Curs d'anglès gratuït del municipi de Tuzla

El municipi de Tuzla obre un curs d'anglès de nivell A2 per a mares de Tuzla que vénen al Centre d'Educació Maternoinfantil. S'oferiran 160 hores de formació gratuïta.

Les mares de Tuzla, que vénen al Centre d'Educació Materno Infantil del municipi de Tuzla, poden portar els seus fills d'entre 0 i 3 anys a l'educació gratuïta, així com assistir als entrenaments segons els seus propis interessos. Alcalde de Tuzla Dr. Amb les instruccions de Şadi Yazıcı, se'n va afegir un de nou als entrenaments en desenes de branques diferents. Amb el suport de formacions d'experts, obre un curs d'anglès nivell A2 per a mares de Tuzla. S'oferiran 160 hores de formació gratuïta.

Günceleme: 01/02/2023 14:05

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*