Galatasaray Ümraniyespor Destacats i gols (3-2) Enllaç de rellotge de Bein Sports

resum del mac de galatasaray umraniyespor i objectius bein sports watch gs umraniye mac resum del rellotge còpia

Destacats del Galatasaray Ümraniyespor Resultat del partit: (3-2) i els seus gols veuen Bein Sports Youtube Lig Tv Gs ÜMRANİYE mira l'enllaç del resum del partit Mira el resum i els gols del partit del Galatasaray Continua llegint les nostres notícies per veure els gols d'Icardi! Mira els moments destacats del Galatasaray Umraniyespor Youtube Mira l'enllaç del resum del partit de Bein Sports Gs UMRANİYE. Quin és el resultat del partit del Galatasaray Umraniyespor? Quantes vegades ha acabat el partit del Galatasaray Umraniyespor? Qui va marcar els gols al partit del Galatasaray Ümraniyespor? Mira el resum del Galatasaray Ümraniyespor youtube, Gs Ümraniyespor mireu el resum del partit bein sport, league tv Galatasaray Ümraniyespor mireu el resum, mireu el resum del partit del Galatasaray, Qui va marcar els gols del partit del Galatasaray Ümraniyespor? Quant de temps ha acabat el partit del Galatasaray Ümraniyespor?, Mireu els gols del Galatasaray, mireu el resum del partit de l'Ümraniyespor, mireu el resum, bein sport Ümraniyespor mireu el resum, Qui va marcar els gols del Galatasaray?, Qui va marcar els gols de l'Ümraniyespor?, Veure els detalls dels gols del Ümraniyespor...

Galatasaray va guanyar: El Galatasaray va derrotar l'Ümraniyespor per 22-3 en el partit de la 2a setmana del Süper Toto Süper Lig. A la segona part, va aconseguir la victòria amb 2 gols d'Icardi. El Galatasaray va augmentar la seva puntuació fins a 51 i la diferència entre el líder Fenerbahce va ser de 7 punts. L'Umraniyespor es va mantenir amb 14 punts. El Galatasaray té un derbi amb el Trabzonspor la setmana vinent, mentre que l'Ümraniyespor rebrà l'Adana Demirspor.

Quin és el resultat del partit del Galatasaray Ümraniyespor?

El partit del Galatasaray Ümraniyespor va acabar 3-2 amb la superioritat del Galatasaray.

Qui va marcar els gols del partit del Galatasaray Umraniyespor?

Abdülkerim Bardakcı i l'estrella argentina Mauro Icardi van marcar dos gols que van portar la victòria al Galatasaray.

Umut Nayir i Oğuz Gürbulak van marcar els gols de l'Ümraniyespor.

Mira el Galatasaray Ümraniyespor minut a minut, destacats i gols

El partit jugat al Nef Stadium ha començat avui a les 20.00:1 hores. L'àrbitre Cihan Aydın va donar XNUMX penal a favor del Galatasaray i l'equip groc vermell va convertir el penal en gol amb Icardi.

1′ El partit comença amb la puntada de l'amfitrió Galatasaray.

2′ Trobant la pilota darrere l'arc de penal, Lucas Torreira toca a terra sense esperar, però la pilota de cuir torna de la defensa.

3′ Dries Mertens, que ha estat enviat a l'àrea des de la diagonal esquerra, colpeja la pilota tan bon punt entra a l'àrea de penal, però el porter Orkun Özdemir arriba a la cantonada superior dreta i aconsegueix recollir la pilota.

7′ L'equip visitant s'ha acostat a la porteria! Onur Ayık, que des de la banda esquerra desplaça la pilota enviada al fons de la defensa, entra a l'àrea de penal per l'esquerra en diagonal i prova sort des de terra, però el porter Fernando Muslera no permet el gol!

11′ Gol [0-1] (Quin crèdit Ümraniyespor) GOOOLL !! QuelKredi Ümraniyespor es va avançar amb Umut Nayir! En l'atac que es desenvolupa ràpidament des de la banda dreta, Geraldo avança al seu rival i entra a l'àrea de penal i envia la seva passada cap a l'àrea sense baixar a l'última línia. En aquest punt, la passada d'Umut Nayir toca a terra i torna la xarxa a la cantonada esquerra.

15′ L'equip visitant torna a estar molt a prop de la porteria! Deixant enrere el seu rival en l'atac des de la banda dreta, Geraldo envia la seva passada al punt de penal sense baixar a l'última línia. Arribats a aquest punt, el passatger Durel Avonou llança un xut des del terra, però el porter Fernando Muslera no permet gol a dos tirs!

18′ Sergio Oliveira, que troba la pilota darrere del penal amb la passada de Kerem, toca amb força a terra, però el porter Orkun Özdemir no deixa el gol!

21′ Sacha Boey, començant per la dreta, envia el migcampista a l'àrea de penal. La pilota, que ha quedat en diagonal a l'àrea de penal, ha quedat davant de Dries Mertens. El jugador experimentat dispara sense esperar, però la pilota de cuir va directament al porter Orkun Özdemir.

26′ Milot Rashica envia una passada des de la dreta a l'àrea de penal. Després del carrom a l'àrea, Mauro Icardi envia la seva passada al seu amic Kerem Aktürkoğlu al costat del punt de penal. Kerem prova sort des de terra sense esperar, però la defensa aconsegueix intervenir a l'últim moment.

32′ Gol [1-1] (Galatasaray) GOOOLL !! El Galatasaray va empatar amb Abdulkerim Bardakçı! Dries Mertens envia el migcampista a l'àrea de sis passes amb un córner dret. Abdülkerim Bardakcı rebota al pal llunyà amb una rematada de cap de Victor Nelsson, completant la pilota i tornant la pilota rodona de cuir a la xarxa des de la cantonada esquerra.

36′ L'equip visitant s'acosta a la porteria! Passant des de la dreta, Geraldo envia la seva passada aèria darrere del punt de penal. Mentrestant, Durel Avonou llença la seva arribada, però el porter Fernando Muslera torna a bloquejar la porteria!

39′ Gol [1-2] (HagiKredi Ümraniyespor) GOOOLL !! Kredi Ümraniyespor es va avançar amb Oğuz Gürbulak!

43′ Dries Mertens, que troba la pilota darrere l'arc de penal amb una passada de Lucas Torreira, pensa directament a la porteria, però el porter Orkun Özdemir arriba a la cantonada esquerra i aconsegueix agafar la pilota de cuir.

56′ Yunus Akgün envia el migcampista a l'àrea de penal en el seu atac per banda dreta. La pilota que rebota en la defensa es queda davant de Sacha Boey a la dreta de l'arc de penal. Un jugador experimentat colpeja fort, però el porter Orkun Özdemir arriba a la cantonada esquerra i no deixa el gol!

59′ PENAL!!! Strahil Popov juga amb la mà dins de l'àrea i l'àrbitre Cihan Aydın assenyala el punt de penal!

60′ Gol de Penal [2-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Mauro Icardi combina les xarxes i el cercle de cuir amb el xut de panenka al mig de la porteria i uneix l'equip!

63′ Lucas Torreira, que troba la pilota a la diagonal dreta de l'àrea després d'un toc des de la banda dreta, remata des del terra, però el porter Orkun Özdemir arriba a la cantonada esquerra i no deixa el gol.

77′ TARGETA VERMELLA! Durel Avounou, que va eliminar al seu oponent Lucas Torreira en la lluita del mig camp al BiriKredi Ümraniyespor, va quedar fora de joc amb la seva segona targeta groga!

79′ El Galatasaray no pot beneficiar-se de la posició de gol absoluta amb Bafetimbi Gomis, que va entrar al partit! Juan Mata envia el migcampista al pal més llunyà al córner fet des de la banda dreta. Mentrestant, Abdülkerim Bardakcı envia la seva passada a l'altre pal amb un cop de cap. Trobant la pilota davant seu, Bafetimbi Gomis prova sort des de terra, però el porter Orkun Özdemir aconsegueix intervenir a l'últim moment!

82′ Gol [3-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray es va posar al capdavant amb Mauro Icardi! Abdülkerim Bardakcı, que troba la pilota per la diagonal esquerra, envia el seu migcamp cap al punt de penal.