İBB aporta una infraestructura de sistemes intel·ligents als vehicles de lluita contra la neu

IBB aporta una infraestructura de sistemes intel·ligents als vehicles de lluita contra la neu
İBB aporta una infraestructura de sistemes intel·ligents als vehicles de lluita contra la neu

İBB va implementar el projecte que va portar un sistema intel·ligent als vehicles de lluita contra la neu. Els vehicles equipats amb càmeres de tecnologia avançada i sistemes dins dels vehicles podran mesurar la sal i la solució utilitzada, i la conducció segura disposarà de sensors de 360 ​​graus. Les imatges en temps real es projectaran instantàniament al centre de comandaments a AKOM. Es podrà supervisar el treball del personal en les seves àrees de responsabilitat. S'evitaran les estades a la carretera.

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) ha implementat el projecte que aporta una infraestructura de sistema intel·ligent als vehicles de lluita contra la neu de la seva flota. Amb el projecte dut a terme per la filial d'İBB İSBAK, es va aconseguir la transformació tecnològica dels vehicles de lluita contra la neu i de transport de mercaderies dins del cos del Departament de Manteniment de Carreteres i Coordinació d'Infraestructures d'İBB. Com que les dades meteorològiques apuntaven a un període fred i nevat, els equips de l'IMM van provar els vehicles amb nous sistemes i els darrers preparatius amb l'exercici d'hivern. Juntament amb Ayhan Taş, cap del departament de coordinació d'infraestructures i manteniment de carreteres de l'IMM, els equips de lluita contra la neu de la filial d'IBB ISBAK i ISFALT van participar en l'exercici.

TRANSFORMACIÓ TECNOLÒGICA EN LA LLUITA DE LA NEU

El director general adjunt d'ISBAK, Cagdas Mersinlioglu, que va participar en l'exercici amb els equips d'ISBAK, va assenyalar que van dur a terme transformacions tecnològiques en vehicles dins d'IBB. Les innovacions que va compartir Mersinlioğlu són les següents:

• Anàlisi de dades detallada amb el sistema de telemetria (infraestructura de seguiment i control),

• Sistema de puntuació de vehicles i conductors,

• Eficiència del combustible,

• Detecció d'inactivitat i violació,

• Gestió instantània de flotes,

• Visualització d'imatges històriques i en temps real,

• Deteccions de col·lisió de vianants i vehicles amb GSS,

Aportacions de la transformació tecnològica en comparació amb eines anteriors:

• Digitalitzar el model de negoci actual,

• Traçabilitat,

• Enregistrament de dades històriques,

• Estalvi de combustible i temps,

• Detecció d'errors,

• Reducció de costos,

• Informes detallats,

Aportacions del sistema de conducció segura:

El conductor s'adverteix amb un avís sonor en casos com ara infracció de carril, col·lisió de vianants, col·lisió de vehicles.

• Alerta de moviment de vehicles

• Distància de seguiment

• Avís de sortida de carril.

• Avís de detecció de vianants

PREPARACIONS OK

Aproximadament 1.600 efectius i 354 llevaneus, que estaven presents en diversos punts d'Istanbul, van fer expedicions a les rutes de servei per a l'exercici hivernal realitzat per IMM. Els equips van provar els vehicles equipats amb equipament tecnològic des de la conducció segura fins a la senyalització. Els equips, coordinats amb les directrius d'Ayhan Taş, cap del Departament de Manteniment de Carreteres i Coordinació d'Infraestructures de l'IMM, van participar en l'exercici en diversos punts crítics de la província.

En proporcionar informació sobre la preparació de la neu a l'exercici, el cap del departament Ayhan Taş va dir que IMM ha pres les mesures més altes en la lluita contra la neu. En declarar que han fet que l'edat mitjana del vehicle sigui més jove afegint nous equips de construcció a la flota, Taş va dir: "Tenim aproximadament 400 mil tones de sal als nostres magatzems. Per a més, els nostres esforços de compra continuen. Creiem que passarem una estona sense problemes amb la sensibilitat dels istanbulites i el seu compliment de les normes".

EQUIPS PREPARATS

IMM ha pres mesures davant les condicions meteorològiques adverses que es puguin produir en els propers mesos. Les condicions hivernals es lluitaran a Istanbul amb 9 mil 649 persones i 2 mil 275 vehicles. Els equips de pala de neu i salaó es mantindran preparats a 4 punts d'intervenció de la xarxa viària responsable de 23 mil 598 quilòmetres d'Istanbul i realitzaran les obres d'intervenció quan sigui necessari. A les carreteres s'utilitzaran 64 dipòsits de solució i es deixaran 377 caixes de sal en punts crítics. Amb la nevada, els equips realitzaran treballs de pala de neu i salaó a carreteres, places, entrades i sortides de metro, parades d'autobús, passos inferiors i superiors, davant molls, hospitals i escoles, i intervindran en parts perilloses/glaçó, caigudes. arbres.

BEUS EN 60 PUNTS

Els equips realitzaran la seva feina d'acord amb els missatges del Sistema d'Alerta Temprana de Gel (BEUS) establert en 60 punts de tot Istanbul. El seguiment i guia dels equips es farà mitjançant el sistema de seguiment de vehicles. Els vehicles de remolc i salvament es mantindran preparats a les principals vies arterials i de circumval·lació, i s'intervindran ràpidament els possibles accidents de trànsit i les estades a la calçada. Les carreteres del poble es mantindran obertes amb 168 tractors de pala posats al control dels caps.

BUFFET MÒBIL I LAVABO

El 22 de novembre de 2022, IMM va iniciar els treballs de servei d'hivern per a ciutadans sense llar que viuen al carrer. Actualment, 595 ciutadans sense llar, 102 homes i 697 dones, estan acollits (homes a Esenyurt, dones a Kayışdağı IMM Facilities, i famílies i homes a 3 hotels contractats a Fatih i Bağcılar).

Equips de la Direcció de Serveis Veterinaris estan treballant en l'alimentació i el tractament dels animals de carrer. En cas de fortes nevades, es serviran begudes calentes, sopa i aigua als conductors que esperen en trànsit als serveis d'emergències d'hospitals, molls i carreteres amb quioscos mòbils; La ciutadania disposarà de lavabos mòbils que es desplegaran en punts crítics. IETT, Metro Istanbul i City Lines organitzaran vols addicionals en dates amb fortes nevades.

Günceleme: 01/02/2023 14:30

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*