39 estudiants han assistit a cursos d'educació pública a la zona del terratrèmol

Un miler d'alumnes van assistir a cursos d'educació pública a la zona del terratrèmol
39 estudiants han assistit a cursos d'educació pública a la zona del terratrèmol

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va afirmar que 64 aprenents van assistir als cursos d'educació pública organitzats en 39 punts establerts per garantir la participació de la ciutadania en activitats socials i culturals a les deu províncies on es va produir el desastre del terratrèmol.

Els estudis realitzats pel Ministeri d'Educació Nacional en l'àmbit de la formació al llarg de la vida per a l'accés dels ciutadans a l'educació continuen concentrant-se en deu províncies de la zona del terratrèmol.

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va compartir al seu compte de xarxes socials sobre les activitats realitzades en l'àmbit de l'aprenentatge permanent a la zona del terratrèmol: "10 aprenents van assistir als nostres cursos d'educació pública en 64 punts en 39 províncies. Continuem prestant serveis als nostres ciutadans a la zona del desastre mitjançant activitats socials i culturals”. va fer la declaració.

Per accedir al mapa dels centres de coordinació i suport a l'aprenentatge permanent Feu clic.

Günceleme: 18/03/2023 13:22

Anuncis similars