38.5 milions d'euros d'inversió en locomotores d'Arkas

Arkastan Locomotive Inversió de milions d'euros
38.5 milions d'euros d'inversió en locomotores d'Arkas

Creient que donar suport a la producció in situ a Turquia és la clau per al desenvolupament d'Anatòlia, Arkas ha invertit en ferrocarrils durant molts anys, aportant una nova innovació a la indústria logística turca i comprant locomotores. L'empresa, que va encarregar cinc locomotores Euro Dual amb una inversió de 38,5 milions d'euros, va anunciar inicialment que les locomotores es posaran en marxa el 2025. en rebrà tres. Transportarà contenidors d'importació i exportació des de les principals ciutats industrials de Turquia als ports més grans de Turquia amb locomotores respectuoses amb el medi ambient.

Actuant amb la creença que connectar les ciutats d'Anatòlia amb els ports per ferrocarril fomentarà la producció in situ i fa més de 20 anys que inverteix en aquesta direcció, Arkas, amb el seu lema "El poder darrere de la logística", fa inversions pioneres en el desenvolupament de la logística. sector, amb Arkas Rail, que va establir sota el paraigua d'Arkas Logistics, en el marc del 'Projecte Arkas Anatolia'. En el 100è aniversari de la República, continua iniciant nous camins aprofitant l'avantatge del ferrocarril per connectar Anatòlia. als ports i al món a uns costos assequibles.

Si bé Arkas Rail encarrega cinc locomotores Euro Dual, dièsel i elèctrica a StadlerRail Valencia SAU amb una inversió de 38,5 milions d'euros, té previst adquirir prop de 100 vagons. Així, l'empresa pretén oferir als seus clients un servei de transport més ràpid i segur amb avantatges de menor cost.

En una declaració sobre el tema, el director general d'Arkas Logistics, Onur Göçmez, va dir: "Va ser molt important comprar una locomotora per poder realitzar serveis programats al ferrocarril. Amb la liberalització de la llei del transport ferroviari a Turquia, el sector privat va tenir l'oportunitat d'invertir en locomotores. Com a empresa que porta molts anys invertint en equipaments ferroviaris i terminals terrestres, tenim previst donar servei a tot el sector amb cinc locomotores, tres de les quals es lliuraran el 2025, sota el sostre d'Arkas Rail, amb l'estrena de noves. terreny al sector. A més d'això, estem treballant en la compra de 700 vagons més a més dels nostres vagons autopropulsats 100. Així, Arkas Rail està realitzant actualment el transport ferroviari des de les principals ciutats industrials de Turquia com Kayseri, Konya, Ankara, Gaziantep, Eskişehir als ports més grans de Turquia. Transportarà contenidors d'importació i exportació amb vols regulars. D'altra banda, servirà amb serveis de tren bloc recíproc en el transport ferroviari de contenidors, que continua augmentant entre Turquia i Europa, especialment amb països com Alemanya i Polònia. Aquesta inversió, que oferirem com a nou servei a la indústria logística turca, és una activitat centrada en la logística portuària, és a dir, el trànsit de contenidors, i donarà suport al port ferroviari de Kartepe al nord i als ports terrestres de Mersin Yenice al Sud.

Locomotores ambientals

Arkastan Locomotive Inversió de milions d'euros

La característica més important de les locomotores és que són respectuoses amb el medi ambient. Gràcies al fet que les locomotores elèctriques que emeten zero emissions de carboni també disposen d'un motor dièsel, en cas de mal funcionament de les vies del ferrocarril o de les línies elèctriques sense electricitat, podran continuar el seu transport sense interrupcions canviant del motor elèctric. al motor dièsel.

Ruta de serveis programats cap a Europa i la Ruta de la Seda ferroviària

Railport, la terminal terrestre establerta a Kartepe per Arkas en col·laboració amb duisport, l'operador de la terminal logística intermodal més gran d'Europa, i que s'ha mostrat com un dels millors exemples d'aplicacions logístiques completes, la importància de les quals ha augmentat en els últims anys, està previst que comenci a operar l'any 2024. Si bé hi haurà una terminal de transferència on es podrà descarregar i manipular de nou la càrrega dels trens que vinguin i van cap a Europa, Arkas durà a terme transports europeus des d'aquí a Kapıkule amb les seves pròpies locomotores.

D'altra banda, Arkas Logistics, que va iniciar el 2017 el primer transport ferroviari a la línia BTK (Baku-Tbilisi-Kars), transporta mercaderies a Europa en trànsit amb la connexió de Marmaray a la Ruta de la Seda Xina-Turquia amb la seva empresa. Arkas Rail, que va fundar l'any passat. Si bé aquests corredors de transport recentment oberts ofereixen l'oportunitat de transportar les càrregues d'exportació de Turquia a altres països nous per ferrocarril, a causa de la ubicació geogràfica de Turquia, les càrregues de trànsit entre Europa i Àsia es poden transportar a través de Turquia, augmentant la demanda de transport per ferrocarril a Turquia, per tant, nou. generació de locomotores i vagons que permeten accelerar les inversions.

Günceleme: 13/03/2023 13:12

Anuncis similars