BMW duplica la seva edició de vehicle elèctric a causa de la demanda de la Xina

BMW duplica el llançament de vehicles elèctrics a causa de la demanda de Genie
BMW duplica la seva edició de vehicle elèctric a causa de la demanda de la Xina

BMW ha duplicat la disponibilitat mundial dels seus vehicles elèctrics amb bateries durant els dos primers mesos del 2023 en comparació amb el mateix període de l'any anterior. El productor va explicar això com el motiu de la demanda extraordinàriament alta a la Xina.

A la Xina, que és el mercat únic més gran del món com a mercat únic, el BMW Group ha triplicat el llançament dels seus cotxes elèctrics anualment. Grup sözcüEn la seva declaració a l'agència de notícies, ha afirmat que el mercat xinès és extremadament important per a BMW, i aquesta importància ha augmentat encara més per als vehicles elèctrics. De fet, el Grup va informar que el 2023, la quota de vendes de vehicles elèctrics a la Xina augmentarà de manera més significativa.

Un de cada tres vehicles de marca BMW es va vendre a la Xina l'any passat. Així, la quota de la Xina en el total ha més que duplicat la dels EUA, el segon mercat més gran de BMW. Després de la consolidació total de l'empresa xinesa BMW Brilliance Automobile (BBA) el 2022, els beneficis de la companyia van augmentar un 23,5 per cent en comparació amb l'any anterior, amb 46,4 milions d'euros abans d'impostos.

D'aquesta manera, BMW va adquirir Brilliance China Automotive Holdings Ltd. té com a objectiu reforçar la seva cooperació a llarg termini amb l'empresa, ampliar la seva capacitat de producció a Shenyang i ampliar la producció local en una mesura similar. En aquest context, el 2023, BMW llançarà la versió totalment elèctrica del BMWiX1 al mercat xinès.

BMW es basa en el supòsit que la quota de la versió de cotxe totalment elèctric en totes les vendes de cotxes a nivell mundial és del 2022% el 9 i aquesta quota augmentarà fins al 2023% el 15. En assenyalar que la demanda en aquesta àrea està augmentant ràpidament, el president de BMW AG, Oliver Zipse, va afirmar que si aquesta dinàmica continua, la meitat de totes les vendes es faran amb vehicles totalment elèctrics abans del 2030.

Günceleme: 18/03/2023 14:32

Anuncis similars