Canadà elimina les proves de Kovid-19 per als passatgers de la Xina

Canadà elimina l'aplicació de prova Kovid per a passatgers de Gin
Canadà elimina les proves de Kovid-19 per als passatgers de la Xina

govern canadenc; La Xina ha deixat de provar els passatgers que arriben per avió des de Hong Kong i Macau a l'entrada del país. El ministre federal de Salut, Jean-Yves Duclos, en un comunicat oficial, ha afirmat que ha sorgit un entorn que permet la fi de les mesures implementades fins ara, ja que les dades i elements informatius més recents són convincents.

En el comunicat anunciat, la millora significativa de les dades de la Xina i la comunitat internacional després de les mesures temporals adoptades a les fronteres del Canadà i alguns altres països des del gener de 2023, i l'absència de noves variants alarmants en l'anàlisi de mostres de les aigües usades. dels avions van portar aquest país a abolir les pràctiques de precaució.

Günceleme: 17/03/2023 14:38

Anuncis similars