Cengiz Eroldu ha estat reelegit com a president del Consell d'Administració d'OSD

Cengiz Erol ha estat reelegit president del Consell d'Administració d'OSD
Cengiz Eroldu ha estat reelegit com a president del Consell d'Administració d'OSD

L'Associació de la indústria de l'automòbil (OSD), que és l'organització més arrelada del sector amb els seus 13 membres més grans que configuren la indústria de l'automòbil turca, va celebrar la seva 48a Assemblea General Ordinària. Cengiz Eroldu, que va assumir la presidència de la Junta Directiva de l'Associació en l'Assemblea General l'any passat, va ser reelegit com a president.

L'Associació de la indústria de l'automòbil (OSD), que és l'organització més arrelada del sector amb els seus 13 membres més grans que configuren la indústria de l'automòbil turca, va celebrar la seva 48a Assemblea General Ordinària. A l'Assemblea General, a la qual van assistir el viceministre d'Indústria i Tecnologia Mehmet Fatih Kacır, així com representants públics i agents del sector; Es van compartir missatges importants sobre els efectes del desastre del terratrèmol, els treballs de la indústria de l'automoció en aquest procés i la importància de la contribució de la indústria de l'automoció a l'economia en aquest període. Mentre que Cengiz Eroldu va ser reelegit com a president en el nou mandat d'OSD, el vicepresident Süer Sülün, els vicepresidents Münür Yavuz, Erdoğan Şahin, Aykut Özüner i el membre comptable Yusuf Tuğrul Arıkan, com en el mandat anterior.

"Continuem amb el nostre suport a la zona del terratrèmol"

En la seva intervenció a l'Assemblea General, Cengiz Eroldu ha manifestat que estan tristos per viure una de les catàstrofes naturals més grans de la història del nostre país i ha dit: “Com en el passat, la indústria de l'automòbil segueix treballant amb totes les seves forces per curar les ferides. d'aquest desastre. Com a indústria de l'automòbil, vam aprendre la nostra lliçó del terratrèmol de Gölcük de 1999. És per això que nosaltres, com a indústria de l'automòbil, vam reaccionar ràpidament. Des del 6 de febrer, els nostres membres continuen donant suport a les necessitats d'acollida de les víctimes del terratrèmol, ambdues a través del servei del seu personal expert a la regió. Els membres de l'OSD van donar més de 30 vehicles a l'AFAD durant aquest procés i van destinar més de 60 vehicles per al seu ús. Prop de 129 experts, 200 d'ells equips de recerca i rescat, van donar suport humà. Va lliurar material amb més de 72 vehicles, 100 dels quals eren camions. Malauradament, hem perdut els nostres membres i empleats de la xarxa de serveis i les seves famílies a la regió del terratrèmol. Tenim instal·lacions destruïdes, molt i moderadament danyades. Continuem amb el nostre suport per curar les ferides tant de les nostres organitzacions com de tots els nostres ciutadans. La manera més important de superar aquests desastres i els problemes que experimentem és que el país continuï produint i exportant. El país ha de continuar creant valor. De fet, això ha comportat responsabilitats encara més importants a la nostra indústria de l'automòbil aquest any".

"Posseir una gran i important indústria de l'automòbil és en realitat el nostre orgull"

Cengiz Eroldu, que també va avaluar l'any 2022 pel que fa al sector de l'automòbil turc, va dir: "L'any passat, com a indústria, vam produir 1 milió 350 mil vehicles a Turquia. Això suposa un augment del 6 per cent respecte l'any anterior. Com a indústria, hem invertit més de 10 milions de dòlars en els últims 10 anys. De nou, vam aconseguir un creixement del 1 per cent en les exportacions amb aproximadament 4 milió d'unitats. Les nostres exportacions totals van ser de 31,5 milions de dòlars. Som una indústria que ha tingut un superàvit comercial exterior durant els darrers 7 anys. Vam tancar l'any 2022 amb un superàvit comercial exterior de 9,1 milions. D'altra banda, és clar, la indústria de l'automòbil destaca com una indústria que també serveix al creixement i desenvolupament de Turquia. La quota de mercat nacional dels productes nacionals produïts per la indústria automobilística turca és del 39% en automòbils, 59% en vehicles comercials lleugers, 65% en camions, 100% en autobusos i 90% en tractors. Això en realitat demostra 2 coses: una és que la proporció de vehicles domèstics en vehicles comercials i tractors és molt alta, la qual cosa és un valor molt important. En segon lloc, aquesta imatge ens mostra com la indústria de l'automòbil recolza realment el creixement del país. Els industrials nacionals poden satisfer gairebé totes les necessitats del país, especialment en vehicles comercials pesants i tractors. Aquesta imatge emergent és molt difícil de realitzar. Quants països d'Europa podem veure aquesta imatge avui? És probable que només es pugui produir aquest resultat en 2-3 països. En altres paraules, és el nostre orgull tenir una indústria de l'automòbil tan gran i important. Per descomptat, la nostra indústria de l'automòbil marca la seva diferència no només donant suport al país en finances i finances, sinó també creant ocupació i fent R+D”.

En assenyalar que la indústria de l'automòbil va augmentar la seva ocupació directa un 2022 per cent el 9, Eroldu va dir: "D'altra banda, els nostres membres tenen 15 centres d'R+D i la nostra despesa total en R+D el 2022 va ser de 7 milions de TL. A més, tenim una ocupació en R+D de 5 mil 200 persones. Aquestes xifres continuen augmentant cada any. En els propers anys, veurem un augment de l'ocupació en R+D de la indústria de l'automoció. D'altra banda, el sector de l'automoció va aconseguir l'obtenció de 2022 patents el 236. Tots aquests són indicadors importants de la voluntat i l'entusiasme que treballa la nostra indústria de l'automòbil en R+D".

Turquia és el 13è país del món que produeix més vehicles!

Recordant que Turquia manté la seva posició com el 2022è país que produeix més vehicles al món el 13, Eroldu va dir: "Quan mirem la posició de la indústria de l'automòbil turca a l'àmbit mundial, veiem que continuem sent el líder en vehicles comercials i tractors a la Unió Europea. Tots aquests són els resultats que la indústria de l'automòbil turca ha aconseguit posant una pedra sobre l'altra durant els últims 50 anys. De fet, vam començar bé el 2023. Quan mirem; En els dos primers mesos, la nostra producció total va augmentar un 2 per cent. D'altra banda, vam tancar els dos primers mesos amb un augment del 14 per cent de les nostres exportacions, i aquest panorama ens dona esperança per al 8. La condició sine qua non més important de la indústria de l'automòbil és l'expansió de la producció industrial. La nostra indústria ja té una capacitat de 2 milions. Volem augmentar encara més aquesta capacitat i crear encara més valor. Tenim tres temes principals aquí. "Protecció i desenvolupament de les exportacions, ampliació del mercat interior tenint en compte la balança comercial i rejoveniment del parc de l'automoció", va dir.

L'objectiu estratègic del sector és estar entre els 3 primers països d'Europa i entre els 10 primers països del món en producció d'automoció!

En declaracions a l'assemblea general, el president de l'OSD, Cengiz Eroldu, va dir: "La gran transformació del sector de l'automoció i els desenvolupaments geopolítics, els estrictes objectius climàtics i l'intensificació de l'entorn comercial ens estan desafiant a tots. Malgrat aquestes dificultats, creiem que continuarem el nostre èxit en el proper període. Per descomptat, tenim una condició sine qua non per als industrials, sempre hem d'aixecar el llistó. En altres paraules, com a industrial, mai ens podem conformar amb una actuació que estigui enrere o per sota del nostre rendiment actual. Això està al nostre ADN com a indústria. És per això que nosaltres, com a indústria de l'automòbil, volem pujar el llistó malgrat totes les dificultats. Com a sector, tenim un objectiu estratègic de situar-nos entre els 3 primers països d'Europa i els 10 millors països del món. Aquests objectius tindran un gran impacte en l'economia del nostre país i la nostra gent. En els 100 anys de la nostra República, nosaltres, com a industrials de l'automoció, continuarem treballant i perseguint aquests objectius. Mai farem un pas enrere d'això", va dir.

Success Awards van trobar els seus propietaris!

L'Assemblea General Ordinària també va anunciar els propietaris dels OSD Achievement Awards, que es celebren des dels anys 1990 i s'han convertit en tradicionals. Als premis OSD Achievement Awards, els propietaris dels quals es van determinar com a resultat del seu rendiment el 2022, els tres membres amb la major quantitat d'exportacions entre els membres OSD i el membre amb l'augment percentual més alt de les seves exportacions anuals en termes de quantitat van ser dret a rebre el Premi a l'Exportació.

Mentre que 2022 membres d'OSD que van registrar més patents el 3 tenien dret a rebre el "Premi a l'assoliment tecnològic", un membre d'OSD va ser guardonat a l'àrea del Projecte de Responsabilitat Social Corporativa, que es va presentar per primera vegada el 2019 i es va determinar com a resultat de l'avaluació de un jurat independent.

A més dels "Premis a l'assoliment" determinats per les avaluacions dels membres de l'OSD en el marc de la comprensió de la qualitat, la fiabilitat del lliurament, la competència en el desenvolupament tecnològic i els criteris de competitivitat, les empreses del sector proveïdor que van rebre premis en les categories de "Tecnologia i innovació" i " També es va determinar la contribució a la sostenibilitat”.

Empreses que tenen dret a rebre el Premi a l'Exportació

Tres membres de l'OSD amb més exportacions per valor el 2022;

Ford Automotive Industry Inc. (6,3 mil milions de dòlars d'exportació)

Toyota Automotive Industry Turkey Inc. (3,4 mil milions de dòlars d'exportació)

Oyak Renault Automobile Factories Inc. (exportació de 2,5 mil milions de dòlars)

Membre de l'OSD amb el major augment de les exportacions en funció del valor el 2022;

Otokar Automotive and Defense Industry Inc. (augment del 40%)

Empreses que tenen dret a rebre el Technology Achievement Award:

Mercedes Benz Turk A.S. (87 patents registrades)

Tofaş Turkish Automobile Factory Inc. (71 patents registrades)

Ford Automotive Industry Inc. (46 patents registrades)

Empreses que tinguin dret a rebre el Premi Projecte de Responsabilitat Social Corporativa

Projecte Türk Tractor "Un senyal és suficient".

Empreses que tinguin dret a rebre el Premi Indústria de Subministraments;

Membres OSD amb una capacitat de producció inferior a 100 mil:

Kale Oto Radytör San. ve Tic. Inc.

Sazcılar Otomotiv San. Comerç Inc.

Membres OSD amb una capacitat de producció de més de 100 mil:

TKG Indústria de l'automòbil. ve Tic. Inc.

Tots els membres de l'OSD:

PİMSA Automotive Inc.

Premi Tecnologia i Innovació:

Coşkunöz Metal Form San. ve Tic. Inc. "Estudis de Transformació Digital i Desenvolupament d'Enginyeria"

Martur Fompak International "Millora de l'experiència del client amb Digital Twin i realitat augmentada"

Empreses que tinguin dret a rebre el Premi Contribució a la Sostenibilitat;

Ak-Pres Automotive Inc.

Maxion Jantaş Jant Indústria i Comerç. Inc.

Günceleme: 17/03/2023 14:19

Anuncis similars