Resultat de la licitació de la compra de vehicles del tramvia Kocaeli

Resultat de la licitació de la compra de vehicles del tramvia Kocaeli
Resultat de la licitació de la compra de vehicles del tramvia Kocaeli

El municipi metropolità de Kocaeli continua les obres de la línia de tramvia que s'estendrà fins a Kuruçeşme. Mentre les obres continuen intensament per a la seva obertura en poc temps, el Metropolitan ha organitzat una licitació per a la compra de 10 nous vehicles tramvia. Tot i que només una empresa participa a la licitació celebrada a la Sala Metropolitana de Concursos, la decisió es donarà a conèixer després de l'avaluació de la comissió de licitació. Oferint una oferta de 697 milions de TL Bozankaya Si s'aprova Automotive, els vehicles es lliuraran al Metropolitan en un termini de 540 dies.

ELS NOU VEHICLES PENSEN PER A DISCAPACITATS

Els nous vehicles tindran una capacitat de velocitat de 70 quilòmetres per hora i seran respectuosos amb el medi ambient. Els vehicles es fabricaran amb un aspecte modern, mínimament afectat per les condicions ambientals i aptes per a les condicions de vida contemporànies. En cadascun dels vehicles hi haurà dues places de cadira de rodes per a persones amb discapacitat. Les cadires de rodes estan a prop dels punts de desembarcament i embarcament i també tindran zones clau. La càrrega total que han de transportar els vehicles en un viatge es va calcular prenent la massa d'un passatger com a 70 quilograms. Així, el vehicle transportarà aproximadament 11,5 tones de càrrega alhora.

ELS VEHICLES NOUS SERÀN DE 33 METRES

Els tramvies tindran entre 28 i 33 metres de llargada. Les portes d'aterratge i embarcament de passatgers dels vehicles es faran de 4 portes dobles o 4 portes dobles i 2 portes simples, sempre que siguin en ambdós sentits. Els vehicles amb cabina de conductor en ambdós extrems podran operar simple i doble a la línia existent. Quan un vehicle està parat a la plataforma, l'espai lliure entre el nivell del terra del vehicle i la vora de la plataforma a les portes dels passatgers no superarà els 75 mil·límetres, fins i tot en les pitjors condicions de desgast. L'alçada del terra del vehicle des de l'andana no superarà els 1,5 centímetres. Es preveu que l'alçada de la plataforma de l'estació i el nivell de l'ampit de la porta del vehicle siguin iguals, i que l'alçada de la plataforma i el codi del carril no superin els 35 cm.

Günceleme: 20/03/2023 15:20

Anuncis similars