El Ministeri de Medi Ambient contractarà 500 persones per treballar a les zones de desastre

Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic per a la contractació de personal de suport
Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic

Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, d'acord amb la Llei núm. 6306 de transformació de zones en risc de desastres, "Principis d'ocupació de personal contractat en la transformació de zones en risc de desastres", que es va posar en vigor amb el Consell de La decisió dels ministres núm. 2012/3945 i la regulació necessària es va fer amb la decisió presidencial núm. 6864. Segons els resultats de l'entrevista en el marc de l'entrevista, es contractarà un total de (500) personal contractat en les condicions indicades. baix.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC, DURADA I ALTRES ASUNTES

1. Les sol·licituds començaran el dimecres, 22.03.2023 i finalitzaran el dilluns, 27.03.2023 a les 23:59:59. Els candidats presentaran la sol·licitud a través de Career Gateway (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). No s'admetran sol·licituds presentades personalment o per correu.

2. Un cop finalitzat el procés de sol·licitud, els candidats haurien de comprovar si la seva sol·licitud s'ha completat a la pantalla "Les meves sol·licituds" a la porta de carrera. No s'avaluarà cap aplicació que no mostri "Aplicació rebuda" a la pantalla "Les meves aplicacions".

3. La informació de formació i graduació dels candidats s'obtindrà a través dels serveis web. Els candidats que no disposen d'aquesta informació sobre l'administració electrònica han d'actualitzar la seva informació, que no és a l'administració electrònica, de les institucions corresponents per tal de no experimentar cap queixa durant la sol·licitud.

4. La llista de candidats a convocar a una entrevista, la informació sobre la data, el lloc i l'hora de l'entrevista es donarà a conèixer a la Plataforma Career Gate i al web del nostre Ministeri (csb.gov.tr). Els candidats no seran notificats per separat.

5. Només es sol·licitarà un títol, i si es fa més d'una sol·licitud, les dues sol·licituds s'entendran nuls.

6. Si es determina que els aspirants no compleixen les condicions especificades en aquesta convocatòria i la legislació corresponent, les seves sol·licituds no seran avaluades. A més, els contractes dels que es constati que no compleixen les condicions de sol·licitud s'extindran sense indemnització i notificació.

7. Les entrevistes a qui es constati que han fet declaracions falses en els documents sol·licitats s'entendran nul·les i no es procedirà al seu nomenament.

8. S'interposarà una denúncia penal davant la Fiscalia General dels qui es constati que han donat documents o han fet declaracions falses. Si aquests candidats han estat designats, seran anul·lats. A més, si el Ministeri els ha abonat una taxa, aquesta taxa es cobrarà juntament amb els seus interessos legals.

Günceleme: 23/03/2023 11:31

Anuncis similars