El bosc commemoratiu dels màrtirs del terratrèmol a Keçiören es va reunir amb els plançons

Els màrtirs del terratrèmol a Kecioren es van reunir amb planters al bosc commemoratiu
El bosc commemoratiu dels màrtirs del terratrèmol a Keçiören es va reunir amb els plançons

El municipi de Keçiören va establir un bosc commemoratiu al districte de Yükseltepe del districte en memòria dels ciutadans que van perdre la vida en el terratrèmol de Kahramanmaraş. En aquest context, els plançons es van reunir amb el sòl amb la 'Cerimònia de plantació de plantules forestals en memòria del terratrèmol dels màrtirs del 6 de febrer de 2023' celebrada amb la participació de les escoles de Keçiören.

L'alcalde de Keçiören, Turgut Altınok, el diputat del Partit AK d'Ankara, Arife Polatdüz, el president del districte de Keçiören, Zafer Çoktan, representants de partits polítics i d'organitzacions no governamentals van assistir a la cerimònia de plantació de planters.

En el seu discurs a la cerimònia, el president Altınok va dir: "Ens vam reunir a la nostra cerimònia de plantació d'arbres en memòria dels nostres màrtirs del terratrèmol. Hem viscut la catàstrofe dels segles. Gairebé 50 mil dels nostres ciutadans van rebre la seva misericòrdia. Que el seu lloc sigui el cel. Desitjo als nostres lesionats una ràpida recuperació i benestar. El cor de Turquia va ser cremat, i encara ho fa. Vam sentir el dolor profundament als nostres cors. Mantindrem viu el record de les nostres ànimes perdudes en aquest bosc". dit.

EXEMPLE SOLIDARITAT

En referència a la solidaritat mostrada per la nació turca amb el terratrèmol, Altınok va dir: "Que Al·là estigui satisfet amb la nació turca Necip. Sobretot dels nostres joves. Hem creat 10 centres de recollida d'ajuts. També hem vist que els nostres joves voluntaris estan treballant aquí. Els nostres estudiants universitaris, estudiants de secundària i joves no estudiants van lluitar voluntàriament per curar aquestes ferides, i ho continuen fent. Als nostres centres, els nostres joves i personal han classificat les ajudes. Hem enviat el nostre suport a totes les nostres zones del terratrèmol tant com hem pogut. Els nostres equips continuen treballant allà. D'una banda, tenim germans supervivents del terratrèmol que van venir aquí. Són l'amfitrió més enllà del convidat. Estem en un temps en què va començar la fraternitat, la humanitat. Que Déu estigui complagut amb tots els que han obert el seu cor, cor i llar. Ell va dir.

“EL NOSTRE PRESIDENT CONEIX LA FEINA”

Altınok va afirmar que creu de tot cor que les zones del terratrèmol es reconstruiran d'acord amb l'esperit de les ciutats sota el lideratge del president Recep Tayyip Erdoğan, Altınok va dir:

“El senyor president coneix la feina. Actualment, no hi ha edificis destruïts a les residències TOKİ a la zona del terratrèmol. En primer lloc, els edificis públics van ser destruïts en terratrèmols. Però ara, per sort, cap edifici públic, especialment edificis de nova construcció, va ser destruït pel terratrèmol del segle. El nostre ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic coneix la feina, el nostre president TOKİ coneix la feina. Es construiran nous edificis, les ciutats es construiran millor. Però no podrem recuperar els nostres germans difunts. Mantindrem viva la seva memòria en aquest bosc de memòria. Diem "hi ha un destí per sobre del destí". Quan arriba el moment, no es posposa ni un segon, ni es retira ni un segon. Però prendrem les nostres precaucions. L'acció és apreciada per nosaltres, per Al·là".

"TRANVIAREM ELS NOSTRES PLANS I VEUREM EL RESULTAT"

Recordant que el pla de transformació urbana preparat pel municipi de Keçiören va ser bloquejat pel municipi metropolità d'Ankara, Altınok va dir: "Tan aviat com vam prendre possessió a Keçiören, vam fer la planificació urbana del 80 per cent de la nostra ciutat en un any. En una sola peça, hem fet la planificació de transformació urbana més gran de Turquia en metres quadrats. Però l'alcalde del municipi metropolità ho va vetar. Ho vam aprovar perquè teníem majoria a l'assemblea d'ABB. Llavors va dir que el demandarà i ho va aturar. Els alcaldes planifiquen el futur de la ciutat, no el seu present. També ho vam dir quan el nostre planejament urbanístic es va anul·lar amb una demanda de nul·litat. Va tenir lloc el terratrèmol de Kocaeli i va néixer la institució d'inspecció d'edificis. Hi ha lliçons per aprendre d'ells. El 95 per cent dels edificis destruïts pel terratrèmol de Kahramanmaraş es van construir abans de les regulacions del terratrèmol. Aquesta és la xifra oficial anunciada pel nostre Ministeri de Medi Ambient i Urbanització. Potser més dels nostres ciutadans haurien perdut la vida si no s'hagués introduït el sistema d'inspecció d'edificis després del terratrèmol de Kocaeli. Reclamo a la Cambra d'Urbanistes, a la Cambra d'Arquitectes i al poder judicial! El nostre estat de la República de Turquia i la nostra Constitució han garantit la seguretat de la vida i la propietat de tothom. Aquest és un deure constitucional. Com a institució pública vam fer plans en aquesta direcció i es van anul·lar. Esperem que tornem a enviar aquests plans i veurem el resultat". va utilitzar les seves declaracions.

Günceleme: 18/03/2023 14:21

Anuncis similars