Es va trobar el cos del conductor del TIR Emin Ergün, que va ser atrapat a les aigües de la inundació a Şanlıurfa

Es va trobar el cos del conductor del TIR Emin Ergun, que va quedar atrapat a les aigües de la inundació
Trobat el cos del conductor del camió Emin Ergün, atrapat a les aigües de la inundació

Es va trobar el cos del conductor del TIR Emin Ergün, que va quedar atrapat a les aigües de la inundació durant el desastre d'inundació a Şanlıurfa. Així, la pèrdua de vides en la catàstrofe d'inundació va pujar a 21.

El cos de l'Ergün desaparegut es va trobar el 15è dia com a resultat dels esforços de l'equip de recerca i rescat de 100 persones al llac Atatürk Dam i als voltants per trobar Emin Ergün, que es va perdre a les aigües de la inundació amb el camió que va utilitzar. a Şanlıurfa el 9 de març. El coupé davanter i el remolc del TIR, que van desaparèixer el 15 de març després de ser atrapats per les aigües de la inundació al pas del barri de Yalıntaş de l'autopista que connecta els districtes de Bozova i Hilvan, es va arribar a la zona on l'aigua de pluja va abocar al llac de la presa d'Atatürk. .

La declaració de l'oficina del governador de Şanlıurfa és la següent;

"El cos sense vida del conductor del TIR Emin Ergün, que va desaparèixer amb el seu TIR amb placa 15 AHG 27, que estava utilitzant el 644 de març després de ser atrapat a les aigües de la inundació en el desastre d'inundació a la carretera Hilvan al districte de Bozova a la província de Şanlıurfa, Gendarmeria de recerca i salvament (JAK) i els equips de gendarmeria de recerca i salvament submarí Com a conseqüència dels escorcolls realitzats per material tècnic i bussejadors, el dia 24 de març, a les 13.17 hores, a 2 km de la costa, dins de la presa d'Atatürk i a 10 m. Va ser trobat per l'equip de recerca i rescat submarins i es van iniciar procediments judicials d'acord amb les instruccions del fiscal de Bozova".

Günceleme: 24/03/2023 14:37

Anuncis similars