Es va obrir al trànsit el pont de la Tunca, que va quedar tancat per les obres del tren d'alta velocitat

Pont de Tunca, tancat per operacions del tren d'alta velocitat, obert al trànsit
Es va obrir al trànsit el pont de la Tunca, que va quedar tancat per les obres del tren d'alta velocitat

L'històric pont de la Tunca, tancat temporalment al trànsit de vianants i vehicles a causa de les obres d'infraestructura del tren d'alta velocitat a Edirne, es va tornar a posar en servei després de l'enderrocament del pas elevat ferroviari de l'antiga línia.

En el marc de les obres, el pont de Tunca es va reobrir al trànsit després de l'enderrocament del pas elevat de l'antiga línia al costat del pont, que va quedar tancat al trànsit de vehicles i vianants durant 6 dies el 2023 de març de 5 i la retirada de l'excavació. .

Proporcionarà la connexió ferroviària d'alt nivell de Turquia amb països europeus. Halkalı-La primera fase del Projecte Ferroviari Kapikule, que té 153 quilòmetres ÇerkezköyLa línia Kapikule està previst que es completi el 2024.

Günceleme: 13/03/2023 11:18

Anuncis similars