S'ha iniciat el procés de reserva del cotxe elèctric TOGG T10X de Turquia

S'ha iniciat el procés de deu comandes per al cotxe elèctric de Turquia TOGG TX
S'ha iniciat el procés de reserva del cotxe elèctric TOGG T10X de Turquia

El procés de pre-comanda ha començat per al Togg T10X, el primer dispositiu intel·ligent elèctric innat de Turquia. Ha començat el procés de loteria per determinar els titulars de pre-comanda de 2023 mil T12X, que es reunirà amb els usuaris al llarg del 10. Dins de l'àmbit del procés que continuarà fins al 27 de març, cada usuari individual que creï Tru.ID des de l'aplicació Trumore o el lloc web de Togg, després de transferir 60 mil TL al Trumore e-Wallet mitjançant gir o targeta de crèdit, serà poder comprar el T10X que volen reservar. En configurar i i fer un prepagament, tindreu dret a participar a la loteria. Els titulars de les ordres es determinaran amb un sorteig digital que es realitzarà en presència de notari el 28 de març.

Els usuaris configuraran els seus dispositius intel·ligents com vulguin.

Els usuaris, que tindran l'oportunitat d'experimentar el procés de venda digital d'extrem a extrem per primera vegada a Turquia, primer podran accedir al "Configurador de dispositius intel·ligents" des de Togg.com.tr o l'aplicació Trumore i examinar el característiques del maquinari del dispositiu, dades tècniques i preus del model. Els usuaris, que examinen els preus de la versió i les característiques del dispositiu intel·ligent, triaran la versió T10X que vulguin i començaran a configurar-la. Els usuaris podran examinar el disseny de la versió que hagin escollit girant-los 360 graus amb els 'Colors de Turquia' i decidir l'opció de color exterior.

Si ho desitgen, podran canviar l'entorn en què es troba el dispositiu intel·ligent i veure com es veu el seu color exterior preferit al T10X amb un temps assolellat. Els usuaris, que han determinat el color exterior, triaran les opcions de llanta del T10X en el següent pas i aniran a explorar el disseny interior. Els usuaris podran fer zoom o veure el gran disseny interior del T10X des d'un angle més ampli. Posteriorment, podran afegir l'equip opcional que desitgin i veure els detalls dels paquets d'equips avantatjoses especials per al llançament.

El 28 de març es farà un sorteig digital en presència d'un notari.

Els que completen la configuració revisaran els detalls a la pàgina de resum i faran les seves comprovacions finals. Els que revisin i aprovin el contracte de pre-comanda passaran a l'etapa de pagament. Si l'usuari té un Togg e-Wallet preinstal·lat i ha carregat un saldo de 60 mil TL, tindrà dret a participar en el sorteig completant el prepagament, o bé creant el Togg e-Wallet a Trumore i carregant el saldo. de 60 mil TL, en completar el pagament anticipat, tindrà dret a participar en el sorteig.

Un cop tancat el període de pre-comanda, el sorteig digital es farà davant notari el 28 de març. La llista ordenada que conté els números de pre-comanda i les primeres lletres dels noms i cognoms dels usuaris que participaran en el sorteig serà publicada per Togg abans del sorteig. Els guanyadors s'anunciaran de la mateixa manera quan finalitzi el sorteig. Els usuaris que tinguin dret a la comanda efectuaran els pagaments restants, menys l'import del prepagament, quan arribi la data de lliurament dels seus dispositius intel·ligents.

Les comissions de prepagament dels usuaris que no compleixen els requisits per a una comanda a la loteria es tornaran a acreditar automàticament a les carteres electròniques Trumore dels usuaris i després als seus comptes i targetes de crèdit en un termini de 14 dies com a màxim, depenent del seu banc.

Günceleme: 17/03/2023 13:55

Anuncis similars