El volum de comerç exterior de la regió autònoma uigur de Xinjiang va augmentar un 86,4 per cent

El volum de comerç exterior de la regió autònoma uigur de Xinjiang ha augmentat per cent
El volum de comerç exterior de la regió autònoma uigur de Xinjiang va augmentar un 86,4 per cent

Segons les dades anunciades per l'Administració duanera d'Urumqi, hi va haver un gran augment del volum de comerç exterior de la regió autònoma uigur de Xinjiang entre gener i febrer.

Al gener i febrer, el volum d'importació i exportació de la regió autònoma uigur de Xinjiang va assolir els 86,4 milions 44 milions de iuans amb un augment del 390 per cent en comparació amb el mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra és 87,2 punts superior a la mitjana nacional i ocupa el primer lloc del país.

Mentrestant, el volum d'exportacions de la regió autònoma uigur de Xinjiang va augmentar un 91,6 per cent, 90,7 punts per sobre de la mitjana del país, i el volum d'importació va augmentar un 59,8 per cent i es va mantenir 62,7 punts per sobre del nivell mitjà.

Kazakhstan va superar Kirguizistan per convertir-se en el soci comercial més gran de la Regió Autònoma Uigur de Xinjiang. El volum de comerç de la regió autònoma uigur de Xinjiang amb Kazakhstan va augmentar un 118,9% i va constituir el 34,9% del valor del comerç exterior de Xinjiang.

El volum de comerç exterior entre la Regió Autònoma Uigur de Xinjiang i els 5 països d'Àsia Central va augmentar un 96,5%, ocupant una participació del 79,2% en el comerç exterior total de la Regió Autònoma Uigur de Xinjiang. A més, el volum de comerç exterior amb la Unió Europea va augmentar un 48,5 per cent.

També cal destacar que el volum d'importació i exportació d'empreses privades a la regió autònoma uigur de Xinjiang va augmentar un 99,7 per cent i va constituir el 96,2 per cent del volum total de comerç exterior de la regió.

Günceleme: 18/03/2023 13:43

Anuncis similars